Bu hafta final kararı açıklayan diziler arasında yer alan Ramo dizisinde büyük sürpriz var! Muhteşem reyting alarak cuma gününü 6. tamamlayan Ramo, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim gibi dizilere fark atarak günü tamamlamıştı.

Bu hafta final kararı açıklayan diziler arasında yer alan Ramo dizisinde büyük sürpriz var! Muhteşem reyting alarak cuma gününü 6. tamamlayan Ramo, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim gibi dizilere fark atarak günü tamamlamıştı. Ramo final kararını kimse anlayamamıştı, ancak gerçekler ortaya çıktı! Ramo dizisi 3. sezonu olacak!

Ramo final kararı hayranlarını üzüyor!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in paylaştığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Ramo, bu hafta final kararı açıklamıştı! Son 4 bölümü kalan Ramo dizisi ile ilgili BKM'den sürpriz bir atak geldi! Ramo dizisi devam ettirmek için tüm yollar deneniyor!

Ramo 3. sezon olacak!

Show TV'de anlamsız hareketler olarak nitelendirilen, rakiplerine fark atan Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza gibi dizileri bitirmesiyle çok eleştirilen ve eski günlerine dönmek istiyor diye algılanan Show TV hayranlarını üzüyor! Reyting rekortmeni dizileri peş peşe bitirmesiyle birlikte ilk adım Ramo'dan geldi! Ramo dizisi 3. sezonu yayınlanacak!

Ramo Show TV'de final yapıyor, başka kanalda sürecek!

Çok uzun zamandır televizyon ekranında görmediğimiz transfer dönemi Show TV sayesinde başlıyor! Ramo dizisi devam kararı aldı! Ramo 3. sezonu bir kanalda yada platformda net bir şekilde devam edeceğini BKM yetkilisi açıkladı!

Ramo sürdüreceğiz!

ilan365.net konuşan BKM üst yetkili, Show TV bitirme kararı aldı ancak Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar sonrası en çok izlenen diziyiz. Bu sezon Show TV'de 2. sezonumuzu tamamlayacağız. Ancak Ramo 3. sezonu bir kanalda yüksek ihtimal yayınlayacağız. Şu an için çok önemli gelişmelerimiz var. Ancak Murat Yıldırım başta olmak üzere tüm oyucular bu reytinglerle bir dizinin bitmeyeceğini biliyor. Ramo 3. sezonu gerekirse dijital platformlarda yayınlarız ancak kesin yayınlayacağız açıklaması hayranlarını heycanlandırdı!

Ramo devam edecek!



Hayranları tarafından en çok bitimine üzülen dizi olan ve çok sevilen Ramo final kararını ilk defa bizden öğrenmiştiniz. Ramo 3. sezon devam kararını da ilan365 okuyucularını şimdiden paylaşalım! Ekranlarda Ramo efsanesi 4 bölüm sonra Show TV'de bitecek ancak Ramo başka bir kanalda devam edecek!

Bu reytinglere bitmez!



Show TV ani kararıyla Kuzey Yıldızı dizisi hayranları da üzgün! Neredeyse bu hafta tüm dizileri bitirme kararı alan Show TV, dizi sektörün çekilip eğlence kanalı mı geçecek bekleyip göreceğiz! Ramo devam kararı sonrası diğer dizilerde devam kararı alabilir!