Ramo ilk bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Oldukça zor bir güne denk gelen Ramo tekrarları ne zaman yayınlanacak? Ramo yeni bölüm tekrarı televizyonda ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ramo tekrar

Ramo ilk bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Oldukça zor bir güne denk gelen Ramo tekrarları ne zaman yayınlanacak? Ramo yeni bölüm tekrarı televizyonda ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ramo tekrarları sizler için derledik.



Ramo tekrarları ne zaman



Show TV ekranlarında yayınlanacak Ramo ilk bölümü yayınlanıyor. Yeni bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ramo tekrarları ne zaman yayınlanacak sorusu cevabı buldu. Ramo pazar gününe kadar aralıklarla izleyici karşısına çıkacak.



Ramo yeni bölüm tekrarları hangi günler?



BKM'nin yapımcılığında yayınlanan kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, İlker Aksum ve Yiğit Özşener'in yer aldığı Ramo dizisi, neredeyse tüm hafta Show TV ekranlarında olacak. 



Ramo tekrar bölümleri;

SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda! SSK Emeklilerine Müjde: Bayram İkramiyeleri Belli Oldu, Ödemeler Yolda!


14 Ocak Salı 22:45'te



16 Ocak Perşembe 20:00'da



18 Ocak Cumartesi 00:15'te



19 Ocak Pazar 14:45'te



şimdilik yayınlanacak. Ancak dizi çok izlenir ve tutarsa tekrar bölümleri azalacaktır.