Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarına kötü haber! Sen Çal Kapımı dizisinde sular durulmuyor! FOX TV Savaşçı ve Masumiyet dizileri için iki diziyi bitirme arifesinde Sen Çal Kapımı dizisinden kötü haber geldi. Hande Erçel ve Kerem Bursin kavga etti! Hande Er

Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarına kötü haber! Sen Çal Kapımı dizisinde sular durulmuyor! FOX TV Savaşçı ve Masumiyet dizileri için iki diziyi bitirme arifesinde Sen Çal Kapımı dizisinden kötü haber geldi. Hande Erçel ve Kerem Bursin kavga etti! Hande Erçel ve Kerem Bursin kavgası sonrası set durdu!

Hande Erçel ve Kerem Bursin kavga etti!

Hem iş hayatında hem özel hayatlarında ayrılmaz ikili olan Kerem Bursin ve hande Erçel sette kavga etti! Seti durduracak büyüklükta kavga sonrası Hande Erçel, bir daha dönmem diyerek seti terketti! Hande Erçel ikna edilmeye çalışılsa da Kerem Bursin de geri adım atmıyor. Yarın yeni bölümü olan Sen Çal Kapımı dizisi için kötü haber FOX TV'den geliyor.

FOX TV: Uğraşmayın bitirin!

Hande Erçel ve Kerem Bursin kavgası sonrası setin durduğu kanal yönetimine bildirildi. FOX TV, Savaşçı ve Masumiyet dizisine gün arıyoruz. Ya onlar geri dönsün yada yarın final yazalım resti sonrası Hande Erçel ve Kerem Bursin kararı merak ediliyor.

Kerem Bursin aldattı iddiası!

Set çalışanları Kerem Bursin ve Hande Erçel'in aşk yaşadıklarını ve Kerem Bursin ile bir kızın yakınlaşması nedeniyle Hande Erçel'in sinir krizi geçirdiğini düşünüyor. Hande konuyla ilgili açıklama yapmazken Kerem Bursin "Biraz tartıştık ancak seti bırakma söz konusu değil" dedi.

Hande Erçel Halka'ya gidiyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde çok sevilen Kerem ve Hande aşkı bitiyor. Hande Erçel, dün ES film imzalı Halka dizisinin internet çekimleri için sözleşme imzaladı. Unutamadığı karakterler arasında olan Hande Erçel Halka'ya geçecek ve Sen Çal Kapımı saten bitecek yorumları yapıldı.

Hande ve Kerem aşkı bitti mi!

Sen Çal Kapımı dizisi ve kadrosu Kerem ve Hande aşkından çok çektiği, ikilinin sürekli olarak tartıştığını dile getirirken Hande Erçel ve Kerem Bursin çok takıntılı olduğunu ve aşkın artık imkansız olduğunu dile getirdi. Profosyonel olarak diziye devam edip etmeyecekleri merakla beklenecek.