Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen yayın hayatına sadece saatler sonra başlayacak. Yayın hayatına başlamasına bu kadar kısa bir süre kalmışken bile yeni projeler hala daha duyulmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı’nın yeni dijital platformu Exxen yayın hayatına sadece saatler sonra başlayacak. Yayın hayatına başlamasına bu kadar kısa bir süre kalmışken bile yeni projeler hala daha duyulmaya devam ediyor. Ocak ayının ilk gününden itibaren yayın hayatına giriş yapacak olan Exxen birçok farklı program ve diziyle de izleyenleri karşımaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı tarafından aylar öncesinde duyurulan Exxen platformu, 2021’in ilk gününden itibaren yayına geçiyor. Platform içerisinde birçok yerli yapım yer alacak. Talk show, yemek programı, astroloji ve belgesel programları gibi birçok farklı alanda hizmet verecek olan platformda birçok yerli dizi de yer alacak.

Rol Kes programı da yeni yılla birlikte yayın hayatına başlayacak olan programlar arasında yer alıyor. Programla ilgili bir fragman veya deneme çekimi bulunmazken programla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Konsept ile ilgili birçok kişi farklı fikre sahipken gelen açıklamalar ile bu bilgi karmaşası da ortadan kalkmış oldu. Rol Kes Exxen programı diğerlerinden farklı olarak değişik bir konsepte sahiplik yapacak. Program içerisinde Ege Kökenli, Toygan Avanoğlu ve Anıl tetik gibi isimler de yer alıyor.

Rol Kes programı ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de programda yer olan kişilerin kimler olduğu konusudur. Toygan Avanoğlu, Anıl Tetik ve Ege Kökenli kimdir sorusu son dönemlerde sosyal medyada ve internette en çok araştırılan konulardan birisi oldu. İsimleri birçok kişi için tanıdık gelmese de bu isimler uzun yıllardır televizyon dizilerinde ve programlarında yer alıyor.

Rol Kes Konsepti Nedir?


Exxen programları içerisinde yer alan Rol Kes, formatının duyurulması ile birlikte büyük bir yankı uyandırdı. Program içerisinde birbirinden yaratıcı ve farklı challengelar, komik şakalar yer alacak. Son dönemlerde bu tarz bir programın yapılmamış olması da programın izlenme yüzdesini arttıracak gibi görünüyor. Rol Kes konsepti diğer programlara göre farklılık gösteriyor. Birçok talk show programı Exxen içerisinde yer alacak olsa challenge ile ilgili bir program olmaması Rol Kes’in daha da ön plana çıkmasını sağlıyor.

Toygan Avanoğlu Kimdir?


19 Ocak 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiş olan Toygan Avanoğlu sinema ve televizyon oyuncusudur. Televizyon dünyasına ilk girişi ‘’Düşman Kardeşler’’ dizisi ile birlikte olmuştur. Eskiden de milli basketbolcu olarak görev yapmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi içerisinde şan dersi almıştır. Sinema dünyasına ilk girişi ise Kanal-i-Zasyon filmi ile gerçekleşmiştir.

Farklı sinema filmlerinde ve birçok dizide rol almış olan Toygan Avanoğlu bu kez kendi konseptlerinin dışına çıkarak komedi programında görev yapacaktır. Toygan Avanoğlu, Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen platformunda Rol Kes programında görev yapacak. Programla ilgili henüz net bir tarih belirtilmemiş olsa bile programın Ocak ayı içerisinde platformda yer alması bekleniyor.

Anıl Tetik Kimdir?


1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul Küçükçekmece’de dünyaya gelmiştir. Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü okuyan ünlü oyuncu, oyunculuğundan da ziyade farklı özellikleri ile bilinmektedir. Motor sporlarında oldukça başarılı olan Anıl Tetik, iki kez Türkiye birincisi olmuştur. Daha sonrasında da Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda birincilik elde etmiştir.

Birçok dizide rol alan başarılı oyuncu 2021 yılının başında yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda Rol Kes programı içerisinde görev yapacaktır.

Ege Kökenli Kimdir?


Genç ve güzel oyuncu 1993 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelmiştir. Lisede Fransızca tiyatroda görev aldıktan sonra tiyatro ve oyunculuk hayatına da adım atmış oldu.

Başarılı oyuncu bu zamana kadar birçok dizide rol alırken sinema dünyasında da oldukça kaliteli yapımlar içerisinde yer aldı. Ege Kökenli şu dönemlerde Rol Kes Exxen programı içerisinde görev yapmak için hazırlanmaktadır.