FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor. Yasak Elma dizisi RTÜK'e gelen şikayetler sonrası yayından kaldırılma kararı aldı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor. Yasak Elma dizisi RTÜK'e gelen şikayetler sonrası yayından kaldırılma kararı aldı. İsteyerek yada istemeyerek Kuran-ı Kerim'e 3. Kez hakaret ettiği gerekçesiyle Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor. Yasak Elma dizisi ekran macerasını sonlandıran yada ekran kapatma cezası veririz kararına diziyi bitirme kararı aldı.



Yasak Elma dizisi yayından kaldırılıyor!



FOX TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan dizi Yasak Elma ekran macerasını tamamlamak zorunda kalıyor. 3. Kez dizide istemeden Kuran-ı Kerim'e hakaret edildiği iddiasıyla son 1 haftada RTÜK'e gelen şikayetler sonrası Yasak Elma dizisi yayından kaldırılma kararı aldı. Oldukça fazla izlense de gündemden hiç bir zaman düşmeyen ve sürekli olarak izlenen Yasak Elma, FOX TV ekranlarında yayın gereği 3 dizinin bitmesi gerekiyor. Öğretmen, Kefaret ve Kimsesizler dizisiyle beraber 10 dizisi olan FOX TV, ilk olarak Bay Yanlış dizisini bitirmişti. İkinci dizinin Savaşçı olacağı kanalda biten son dizi Yasak Elma oluyor.



Yasak Elma dizisinde Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı iddiası RTÜK harekete geçirdi!

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi bir kez daha Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlık gündemde. Yasak Elma dizisi 77. bölümde ekrana gelen Şahike ve Ender karakterlerinin ofiste konuştuğu bir sahnede Kur'an'a alelen saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle Yasak Elma yayından kaldırılıyor. Ahlaksız yaşam tarzını topluma empoze etme suçundan bir çok şikayeti bulunan dizide Kuran'ı Kerim'e yapılan saygısızlık gibi Yasak Elma 76. bölümde'de Yarı çıplak bir oyuncunun budizm heykelinin bulunduğu raftan Kur'an alarak elinde evirip çevirdiği iddia edildi.



İşte o görüntü!







Yasak Elma Final yaparak bitecek! 



FOX TV, yayın kapatma cezası mı yoksa diziyi bitirme arasında tercihini diziyi bitirme kararıyla yaptı. Yasak Elma final yaparak senaryo gereği bitirilmiş olarak gösterilecek. Yasak Elma 3 hafta sonra finalle yayından kaldırılacak. Yasak Elma dizisi yerine Kefaret dizisi ekranlara gelecek.