Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı! Sabiha Gökçen'de seferler durduruldu. Sabiha Gökçen uçak seferleri ne zaman düzelecek? İzmir İstanbul seferini bir tarifeli yolcu uçağı pistten çıktı ve kaza geçirdi.

Sabiha Gökçen'de uçak pistten çıktı! Sabiha Gökçen'de seferler durduruldu. Sabiha Gökçen uçak seferleri ne zaman düzelecek? İzmir İstanbul seferini bir tarifeli yolcu uçağı pistten çıktı ve kaza geçirdi. Pistten çıkan uçağın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sabiha Gökçen havalimanında seferler de durduruldu. Sabiha Gökçen hava trafiği ne zaman düzelecek? Sizler için araştırdık...



Sabiha Gökçen'de İzmir - İstanbul tarifeli uçağı pistten çıktı! Yolcu uçağı Sabiha Gökçen'de pistten çıkarak 3'e bölündü! Pilotların bölündüğü ön kısım ile arka kısmında yarıklar oluşan uçaktan yolcular seri şekilde tahliye edildi. 177 yolcunun ve 6 mürettebatın bulunduğu uçaktan şu ana dek ölü yaralı bilgisi gelmedi. İzmir İstanbul seferini yapan yolcu uçağının pistten çıkmasının ardından Sabiha Gökçen'de seferler de durduruldu. Şu anda Sabiha Gökçen Havalimanında ne yurt içi ne de yurt dışı seferler gerçekleşebiliyor. Sağlık ekipleri, İtfaiye ve Polis ekipleri pistten çıkan uçağa müdahale ediyor.



Sabiha Gökçen Seferler NE Zaman Başlayacak?



Sabiha Gökçen Havalimanında seferlerin tekrar normale dönmesinin saatler alması bekleniyor. Şu anda pistten çıkan uçaktan yolcuların tahliye edilme süreci tamamlandı ancak uçakla ilgili önlemler alınmaya çalışılıyor.

Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor


Ulaştırma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi! Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıkan uçakta CAN KAYBININ OLMADIĞI açıklandı! Yüreklere su serpen açıklama Ulaştırma Bakanlığından geldi! 177 yolcu ve 6 mürettebattan korkulan olmadı ve can kaybı haberi gelmedi. Sağlık ve itfaiye ekipleri, pistten çıkan uçağa operasyon gerçekleştiriyor.