Kanal D’nin fenomen haline dönüşen dizisi Sadakatsiz seyirciden tam not almayı başardı. Sadakatsiz Bahar karakteri dikkat çekti.

Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor! Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor!
Kanal D’nin fenomen haline dönüşen dizisi Sadakatsiz seyirciden tam not almayı başardı. Sadakatsiz Bahar karakteri dikkat çekti. Peki, Sadakatsiz Bahar karakterinin özellikleri nelerdir? Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı kimdir? Yeliz Kuvancı’nın sevgilisi var mı? İşte detaylar…

Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında?

Sezonun iddialı dizisi Sadakatsiz yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Her biri birbirinden iddialı ve güçlü karakterlere sahip olan dizi de aldatma ve ihanet temaları öne çıkıyor. Sadakatsiz dizisindeki Bahar karakteri de Asya ve Volkan’a yakınlığı nedeniyle dikkat çekmeyi başarıyor. Asya’yı ihaneti ile sarsan Bahar, Mert’in eşidir. Volkan’ın çocukluk arkadaşı olan Bahar, Asya’ya aldatıldığını söylemez. Hatta, Derin ile arkadaşlık ilişkisi dahi kurar. Asya, yakın olduklarını düşündüğü Bahar’ın ihaneti karşısında derinden sarsılır. Bahar’dan intikam almak isteyen Asya, Mert ile birlikte olur. Bahar, ev hanımlığı yapmaktadır.

Sadakatsiz Bahar'ı kim canlandırıyor?

Çocuk sahibi olmak isteyen Bahar, ev ekonomisi bölümünden mezun olmasına rağmen çalışmamaktadır. Mert’e karşı derin bir aşk beslemesine rağmen duyguları karşılıklı değildir. Mert’in Asya’ya karşı ilgisi olduğunun farkındadır. Bu nedenle Asya’nın mutsuz olmasından keyif alır. Çocukluk aşkı Mert’i kaybetmemek için her şeyi yapabilecek potansiyele sahiptir. Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini Yeliz Kuvancı canlandırmaktadır.

Yeliz Kuvancı kimdir?

1987 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Dönemin popüler dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde İnci karakterini canlandırarak adını duyurmayı başarmıştır. Asıl çıkışını ise Kocamın Ailesi dizisiyle yapmıştır. Güzel oyuncu başarılı performansı ile seyircinin beğenisini kazanmıştır. Son olarak Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karakterine hayat vermiştir. Yeliz Kuvancı, bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden farklı özelliklere sahip olan Bahar karakterinin kendisini heyecanlandırdığını açıkladı. Cemal Toktaş ile fırtınalı bir birliktelik yaşayan güzel oyuncu, magazin gündeminde de yer almıştı. Yeliz Kuvancı uzun süredir Ali İl ile mutlu bir beraberlik yaşamaktadır.