Kanal D ekranlarında rekorlar kıran Sadakatsiz dizisi final yapıyor. Yayınlandığı çarşamba akşamı en çok izlenen dizi olan Sadakatsiz bitiyor.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Kanal D ekranlarında rekorlar kıran Sadakatsiz dizisi final yapıyor. Yayınlandığı çarşamba akşamı en çok izlenen dizi olan Sadakatsiz bitiyor. Peki Sadakatsiz neden final yapıyor? Sadakatsiz nasıl bitecek sorusu yanıt buldu. İşte Sadakatsiz ve Doctor foster ekibi arasında yaşanan son gelişme!

Sadakatsiz final yaparak bitiyor..

Kanal  D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz bitiyor! Sadakatsiz dizisi final kararı aldı. Orjinal formatı Doctor Foster uyarlaması olan dizi 26 bölümlük anlaşması sona eriyor. Orjinal formatında 10 bölüm olan Sadakatsiz dizisine senaryo dışına çıkamazsın uyarısı geldi. Bu sebeple Sadakatsiz dizisi 26. bölümde final yaparak yayın hayatını sonlandırabilir. Ancak kanal uzatmak için her yolu deniyor.

Sadakatsiz final yapabilir!

Sadakatsiz dizisi Doctor foster uyarlamasının dışına çıkamayacak. Doctor Foster yapım ekibi Sadakatsiz dizisinde orjinal formatı dışına çıkamazsınız yaptırımı geldi. Doctor Foster orjinal formatına göre dizi 26. bölümde final yapmak zorunda kalabilir. 2 hafta sonra karar verecek Sadakatsiz dizisi ekibi yeni bir çözümleme sürüyor.

Doctor Foster orjinali nasıl bitiyor?

Doctor Foster dizisi 5 bölümden oluşan 2 sezonluk bir dizi. Doctor Foster'de Ali tek başına yaşama kararı alarak evi terk etmesiyle sona erecek. Volkan Asya'yı unutamayacak ve Derin'i Asya'ya benzetmeye çalışacak. Ancak Derin ve ailesi Volkan'ı kovarak onu kimsesiz ve parasız bırakacak. İntihar etmek üzereyken Asya Volkan'ı kurtaracak ve dizi bittecek.

Bu Doctor Foster senaryosu 26 bölümle tamamlanacak ve Sadakatsiz için Doctor Foster uyarlaması bitecek.

Aynı isimle devam edebilir..

Daha önce Kore dizileriyle ATV bir çok konuda kafa kafaya gelmişti. Senaryo değişikliğini kabul etmeyerek orjinal format yazısını iptal ederek yoluna devam etmişti. Şimdi de yine bu format sona erip Sadakatsiz yeni bir diziymiş gibi Nisan ayında 27. bölümle yayın hayatına devam edebilecek.

Kanal D çok uzun zaman sonrası dizi tutturması nedeniyle az maliyetli Sadakatsiz dizisine yeni oyuncular katarak senaryoya devam kararı alacak.

Sadakatsiz ve RTÜK arasında da final ve yayından kaldırmak için şikayetler davalar sürse de Kanal D bu cezaları üstleniyor.

Sadakatsiz Derin ölebilir!

Sadakatsiz dizisi orjinal formatına göre dizi bitebilir! Özellikle Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri gerçekte olduğu gibi diziden çıkabilir! Melis Sezen ve Sadakatsiz dizisi anlaşması da 26. bölümde bittiği biliniyor. Senaryo yeni formatla devam ederse Derin ancak öyle devam edebilir.