Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de şok üstüne şok! Dizinin hayranları hem sevinecek hem üzülecek! Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisinde son dakika haberleri ardı ardına geldi. Çarşam

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de şok üstüne şok! Dizinin hayranları hem sevinecek hem üzülecek!

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in yer aldığı Sadakatsiz dizisinde son dakika haberleri ardı ardına geldi.

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz daha ilk tanıtımları ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz'de olaylar orijinal senaryodan çıktı!

Dizinin hayranlarına önce güzel haberi verelim. Kanal diziye 2. Sezon onayını verdi. Yani Sadakatsiz dizisi gelecek sezonda ekranlarda olacak. Tabi hal böyle olunca orjinalinde 10 bölüm olan dizi uzatılarak başka senaryolara karıştı. Dizi ABD yapımı Gone Girl filminden uyarlamaya evrildi.

DERİN ÖLÜYOR! MELİS SEZEN YENİ PROJELERDE YER ALACAK!



Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen gelecek sezon için pek çok teklif aldı.Teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenilen genç oyuncunun orijinal senaryoda hikâyesi bitti.

Sadakatsiz dizisi yayınlanan son fragmanda da Derin'in yaralandığı ve ölmek üzere olduğu görüldü!



Ancak merak etmeyin. Melis Sezen'in ayrılacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin Gone Girl filmine evrildigini varsayarsak Derin büyük bir oyun içinde. Ancak Sezen'in yeni projeleri değerlendirdiği ve orjinal senaryoda hikayesinin bittiği düşünülünce gelecek sezon diziden ayrılabileceği de konuşuluyordu.

Sadakatsiz hayranlarına müjde!

Sadakatsiz 2. sezon onayını aldı! Bu hafta çıkan Sadakatsiz dizisi bitiyor, Sadakatsiz ekran macerası tamamlıyor haberleri doğru çıkmadı! Sadakatsiz dizisi yıldız ismi Burak Sergen, Sadakatsiz 2. sezon için sözleşmememizi imzaladık. Sadakatsiz final yapıyor, Sadakatsiz dizisi bitiyor haberlerine bizde gülüyoruz diyerek sevilen dizisinin 2. sezon olacağını duyurdu!

Sadakatsiz 25. bölüm fragmanı!