Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz entrika ve gerilim yüklü bölümleriyle dikkat çekmeyi başardı. Sadakatsiz dizisindeki Serap karakterinin özellikleri nelerdir? Serap karakterini canlandıran Olcay Yusufoğlu kimdir? Olcay Yusufoğlu’nun boyu ve kilosu kaçt

Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz entrika ve gerilim yüklü bölümleriyle dikkat çekmeyi başardı. Sadakatsiz dizisindeki Serap karakterinin özellikleri nelerdir? Serap karakterini canlandıran Olcay Yusufoğlu kimdir? Olcay Yusufoğlu’nun boyu ve kilosu kaçtır? İşte detaylar…

Sadakatsiz farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyircinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Birbirinden baskın karakterlerin yer aldığı dizi de aile bağları ve ihanet temaları ele alınıyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran Sadakatsiz dizisinde Serap karakteri öne çıkıyor.

Sadakatsiz Serap kimdir?

Volkan’ın asistanı olan Serap, Asya’nın uğradığı ihanetin yakın tanıklarından birisidir. Derin ve Volkan ilişkisini bilmesine rağmen sessiz kalmıştır. İşinde başarılı olmak için her şeyi yapmaya hazır olan Serap, kızı ile birlikte yaşamaktadır. Tarık ile olan evliliği sona erdikten sonra Tekirdağ taşınmıştır. Volkan ve Asya’nın oğlu Ali ile kızı Selen sınıf arkadaşıdır. Asya’ya ihanete uğradığını söylemekten imtina eden Serap, Volkan’ın en yakın destekçilerinden birisidir. Asya, Serap’ın gözünün içine baka baka yalan söylemesinden dolayı çok rahatsızdır. Asya’nın hedefindeki isimlerden biri olan Serap, Derin ile arkadaştır. Sadakatsiz Serap karakterini Olcay Yusufoğlu canlandırmaktadır.

Olcay Yusufoğlu kimdir?

1988 İzmir doğumlu olan Olcay Yusufoğlu, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. İlk ekran deneyimini 2007 yılında yayınlanan Köprü dizisiyle gerçekleştirmiştir. Es es, Sakarya Fırat, Umutsuz Ev Kadınları, Fatih Harbiye, Poyraz Karayel gibi dizilerde yer alan oyuncu başarılı performansı ile göz doldurmaktadır. Bugüne kadar yardımcı kadın rollerinde görmeye alışık olduğumuz Olcay Yusufoğlu, reklam ve film projelerinde de yer almaktadır. Ekran yolculuğunu sürdürürken tiyatro sahnelerinde bulunmaya devam etmektedir. Hamlet, Vietnam’a Sevgiler, Othello, Dogville gibi önemli tiyatro oyuncularında seyirci karşısına çıkmıştır. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmayı hayal eden Olcay Yusufoğlu, 1.70 boyunda ve 54 kiloda bulunmaktadır.

Olcay Yusufoğlu evli mi?

Olcay Yusufoğlu evli. Olcay Yusufoğlu Alp Ünsal ile evli.