Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bana Yaklaşma videosu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimisi bakanın tedbiri diyerek alkışlarken, kimi kesim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corona testi pozitif mi çıktı.

Son Dakika Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bana Yaklaşma videosu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimisi bakanın tedbiri diyerek alkışlarken, kimi kesim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corona testi pozitif mi çıktı. Fahrettin Koca Koronavirüs'e mi yakalandı sorusu akıllara geldi.



Corona Virüs durmuyor!

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Koronavirüs bilançosu ülkemizde giderek artıyor. 1 Nisan 2020 vakalarında 63 yeni ölümün duyurulduğu toplantıda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarının yanı sıra bir video damga vurdu. SAğlık Bakanı Fahrettin Koca bana yaklaşma diyerek önlem alırken kimi kesin Bakan Koca Koronavirüs'e mi yakalandı yorumu yaptı.



Toplam vakada 8852 İstanbul'da olduğu ve 15679 vaka sayısının açıklandığı toplantıda, 600 Sağlık çalışanına vakanın sıçradığını açıklayan Koca, hüngür hüngür ağladı. Cemil Taşçıoğlu vefatı sonrası Fahrettin Koca Bana Yaklaşma videosu olay oldu.



Ancak Bakna Koca, tahminlerimizden daha hızlı yükseliyor diyerek virüsün önemine bir kez daha açıkladı. Fahrettin Koca Koronavirüs testi için bir açıklama olmazken geriye bu video kaldı!



Fahrettin Koca: Bana Yaklaşma