Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya'da vaka, yatan hasta sayısında rekorlar kırıldığını açıkladı. Yeni hasta sayısında rekor artış olduğunu açıklayan Kaldırım, vatandaşların gerekli önlemlere uymalarını ve önlemlerin en üst düzeyde tutulmasına h

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya'da vaka, yatan hasta sayısında rekorlar kırıldığını açıkladı. Yeni hasta sayısında rekor artış olduğunu açıklayan Kaldırım, vatandaşların gerekli önlemlere uymalarını ve önlemlerin en üst düzeyde tutulmasına hassasiyet göstermelerini istedi.

Sakarya'da gerek yatan hasta sayısında, gerek ise vaka sayısında salgının en başından bugüne kadar geçen sürede rekorların kırıldığına değinen Kaldırım, özellikle zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması çağrısında bulundu.

Coronavirüs nedeniyle bir süredir özellikle şehrin dört bir yanında bazı önlemler alınmasına rağmen çok sayıda vatandaşın sosyal mesafe ve diğer kurallara dikkat etmesine rağmen kapalı alanlarda kalma süresinin artması sonucunda vaka ve ölüm sayılarında beklenmedik düzeyde ciddi artışlar ortaya çıktı.