Savaşçı bitiyor mu? Final mi yapacak her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisi 4 sezondur ekranlara geliyor.

Savaşçı bitiyor mu? Final mi yapacak her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisi 4 sezondur ekranlara geliyor. Başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu,Murat Serezli, Gaye Turgut Evin’in paylaştığı dizide, Kılıç Timi'nin efsanevi hikayesini anlatıyor. 



Corona virüs nedeniyle setine ara verilen Savaşçı dizisi ki haftadır ekranlara gelmiyor. Normalde stok bölümü olan Savaşçı dizisini Fox TV düşük reklam gelirleri nedeniyle yayınlamıyor. Hal böyle olunca dizinin akıbeti de merak edilmeye başlandı. Herkes Savaşçı neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı diye aramaya başladı. 



Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


SAVAŞÇI BİTTİ Mİ? FİNAL Mİ YAPTI



İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi için bomba bir iddia ortaya atıldı. Birse Altuntaş'ın haberine göre; avaşçı dizisi 99.bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Böylelikle koronavirüs salgını nedeniyle Eskişehir’deki çekimlere ara veren yapımlar arasında yol haritası belirleyen ilk dizi Savaşçı oldu. Yani Savaşçı bitmedi ancak sezonu kapattı.



Dizinin 99. bölümle birlikte sezon finali yapacak olması demek 97, 98 ve 99 olmak üzere bu sezon 3 kez daha ekrana gelecek olması anlamı da taşıyor. 97 bölümün hazır olduğu biliniyordu. Diğer 2 bölüm için yeniden çekimlere mi başlanacak yoksa stokta var mı bu konu merak ediliyor.



SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?



Şu an için seti duran Savaşçı, Ekranın tek asker dizisi olarak başarılı gidişatını sürdüren Savaşçı’nın Eylül ayında toplanıp 5. sezon çekimlerini yapacağına yönelik de bir beklenti oluştu.