FOX TV'den çok konuşulacak final haberleri geliyor. Bu hafta Zümrüdüanka ve Çocukluk dizilerinin ekran macerasını tamamlamasının ardından FOX TV bir bomba daha patlattı.

FOX TV'den çok konuşulacak final haberleri geliyor. Bu hafta Zümrüdüanka ve Çocukluk dizilerinin ekran macerasını tamamlamasının ardından FOX TV bir bomba daha patlattı. FOX TV, Sen Çal Kapımı ve Kefaret dizilerini bitirebilir.

Reytingleri yükseltin mesajı!

FOX TV, iyi izlenen Çocukluk ve Zümrüdüanka dizilerine acımadı. Onarla aynı seviye izlenen Sen Çal Kapımı ile Kefaret dizileri arasında Savaşçı krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonlarda rekorlar kıran Savaşçı dizisi yeni hikayeleriyle dönmeye hazırlanıyor. Çekimleri başlanan dizi bir çok kanala verilmek istendi ancak yine FOX TV'de kaldı. Hal böyle olunca Savaşçı dizisi için bir gün aranıyor. Hafta sonundan şaşmak istemeyen kanal, Hercai dizisinin de pazara geçmesiyle Kefaret dizisine reyting yükseltin talimatı verdi.

Kefaret iyi giderse Sen Çal Kapımı bitecek!

Kefaret dizisi reytingleri oldukça yükselişti. Hal böyle olunca Savaşçı yeni hikayesiyle Kefaret'i bitirmek yerine daha az izlenen Sen Çal Kapımı dizisi final yaptırılabilir. Beklenen reytinglerden uzak olan Sen Çal Kapımı bu final haberi sonrası takviye yapmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı yada Kefaret dizisi kesin olarak biri Savaşçı dizisi yüzünden bitecek. Zümrüdüanka ve Çocukluk dizisi yerine yeni dizilerin yeri şimdiden hazır!

FOX TV'nin yeni kararları!

Korona virüs sebebiyle televizyon ekranlarının eskisi kadar alternatifli olmadığını söylemeliyiz. Gerek virüs önlemleri gerekse de ekonomik problemlerden dolayı hem dizi hem de program seçenekleri bir hayli kısıtlı! Bunun yanı sıra, yapımcıların düşük reytinglere eskisi kadar dahi tahammülü yok! Bu yüzden, hali hazırda yayın hayatına devam eden dizilerin de reyting sonuçlarından dolayı final yapacağını söyleyebiliriz.

Son günlerin sosyal medyada en çok konuşulan dizisi olan Çocukluk; yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden dolayı ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu noktada, birçok forumda ve Twitter’da konuşulduğu üzere dizi ile yakın zamanda vedalaşacağız!

Çocukluk Dizisi Ne Zaman Bitiyor?


Fox Tv ekranlarında yeni sezon ile beraber yayınlanmaya başlanan Çocukluk dizisi ile ilgili beklentiler oldukça fazlaydı. Ancak, dizi, maalesef beklenen reytingleri alamadı. Yapımcılığını MF Yapım ile Medyapım’ın yaptığı bu dizinin başarısız reytinglerden dolayı yıl sonunda ekranlara veda edeceğini söyleyebiliriz.

Çocukluk dizisinin final tarihi de belli oldu! Edinilen bilgiye göre dizi; 11.bölümü ile beraber ekranlara veda edecek. Hatta, dizinin son bölümü 25 Aralık 2020 Cuma günü yayınlanacak. Nadim Güç’ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde ise Erdal Beşikçioğlu başta olmak üzere Burcu Özberk ve Selen Öztürk yer alıyordu.

Çocukluk Dizisinin Konusu Nedir?


Behzat Ç dizisiyle bir fenomen haline gelen Erdal Beşikçioğlu; bu dizide Mahir Boztepe karakterine hayat veriyordu. Bu karakter; tüm hayatını geride bırakarak Ali Kaan Umut Evi’ni açmıştı. Bu sayede, evine gelen her kimsesiz çocuğun hayatına mutlu bir şekilde devam etmesini sağlıyordu. Çocukların doğru aileyi bulmasına yardımcı olan Mahir Boztepe; günün birinde hayatının değişmesine engel olamayacaktı.

Ünlü çocuk oyuncu Beren Gökyıldız tarafından canlandırılan Mavi karakterinin yanı sıra Mozi, Bambi ve Zeynep’in acıklı hikayesi de dizinin farklı bir yönünü oluşturuyordu. Bu dört kız; ailelerin bulmaya çalışırken bir taraftan da hayatın zorlu taraflarıyla karşılaşıyorlardı. Öz ailelerine duydukları ortak özlemden dolayı bu dört kızın bir kardeş gibi birbirine bağlı olduğunu söyleyebiliriz.

Çocukluk dizisi her ne kadar özgün ve kaliteli bir hikayeye sahip olsa da ekran yolculuğu uzun sürmedi!

Zümrüdüanka harcandı!

Çocukluk dizisi gibi Zümrüdüanka diziside cumartesileri iyi izleniyordu ancak Kerem Bursin ve Hande Erçel'in yaz reytingi nedeniyle devam etmişti. Zümrüdüanka dizisi de final yaparak ekran macerasını tamamlıyor.