Savaşçı dizisi yeni kanalında yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerinde oynadığı Kefaret dizisi için FOX TV sürpriz bir karara imza attı.

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı
Savaşçı dizisi yeni kanalında yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın başrollerinde oynadığı Kefaret dizisi için FOX TV sürpriz bir karara imza attı. Kefaret dizisi pazar akşamları yayınlanacak. Hal böyle olunca merakla beklenen Savaşçı dizisinin akıbeti belli oldu.

Anıl Tetik Savaşçı'da!

Savaşçı kadrosuna son dakika Anıl Tetik dahil oldu. Survivor'da tanınan Anıl Tetik Savşaçı'ya damga vuracak gibi görünüyor.

Tamer Karadağlı geldi!

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisine katıldı. Göktürk Albay karakteriyle Tamer Karadağlı Savaşçı dizisinde! Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Erkan meriç'le yeni bir senaryo yazıldı ve çekimler başlıyor.

Savaşçı dizisinden ayrılan ayrılana!

Savaşçı dizisinden bu hafta Gaye Turgun Evin, Sertan Erkaçan, Bahadır Buyruk ve Ogeday Girişken ayrıldı. Berk Oktay ayrılmasıyla ekipten 4 kişi gitti.

Erkan Meriç katıldı!

Adını Sen Koy dizisiyle adından söz ettiren Erkan Meriç, Savaşçı kadrosuna yeni başrolu oldu. Ekin Mert Daymaz'le Erkan Meriç SAvaşçı yeni başrolleri oldu.

Ekin Mert Daymaz yeni başrol oldu!

Adı şu sıralar Tuba Büyüküstünle anılan ancak Tuba Büyüküstün son dakika yalanladığı Ekin Mert Daymaz yeni dizisi belli oldu. Berk Oktay yerine Savaşçı dizisine Ekin Mert Daymaz katıldı. Yeni kanalı ve yeni başrolüyle Savaşçı dizisi başlıyor.



Savaşçı dizisi FOX TV'DE!

Sabah saatlerinde Savaşçı dizisiyle FOX TV sözleşme imzaladı. Yayınlandığı günler rekorlar kıran Savaşçı dizisi aynı kanala imza attı. Savaşçı yine pazar akşamları yayınlamayı düşündüğü dizi için bir karar daha verdi. Kefaret'in günü değiştirip Savaşçı ekrana gelecek.

FOX TV Savaşçı dedi!

FOX TV, Savaşçı dizisi için kesin başlar gözüyle bakılmasına rağmen son dakika değişikliğiyle Kefaret dizisini pazar akşamlarına almıştı. Çok konuşulacak karar sonrası ipler gerildi Kefaret final yapabilir.

Pazar'a başlıyor!



Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın otuduğu, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı, kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Efe Deprem gibi isimlerin yer aldığı Kefaret 22 Kasım Pazar akşamı FOX TV'de başlamıştı.

Savaşçı Ocak 2021'de

Bu hafta sete çıkacak olan Savaşçı ekibi Berk Oktay sonrası yeni bir başrol aramayı sürdürüyor. Ayrıca Savaşçı dizisi Ocak 2021'de FOX TV ekranlarında yayınlanacağı duyuruldu. Ocak ayında Savaşçı kesin başlıyor.