Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı bugün var mı yok mu? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? 5 Nisan 2020 FOX TV Yayın akışı değişti. Savaşçı neden yayınlanmıyor? Savaşçı neden yok? FOX TV ekranların en çok sevilen dizisi Savaşçı yayınlanmama kararı aldı.

Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı bugün var mı yok mu? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? 5 Nisan 2020 FOX TV Yayın akışı değişti. Savaşçı neden yayınlanmıyor? Savaşçı neden yok? FOX TV ekranların en çok sevilen dizisi Savaşçı yayınlanmama kararı aldı. Peki Savaşçı ne zaman yayınlanacak? FOX TV 5 Nisan 2020 yeni yayın akışı geldi.



Savaşçı neden yok? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor?



Ekranların sevilen dizisi Savaşçı neden yayınlanmıyor. Ekranlarda rekorlar kıran Savaşçı dizisi yayınlanmama kararı aldı. FOX TV ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı neden yayınlanmıyor? Savaşçı bitti mi final mi yaptı? akıbeti merak ediliyor. İşte detaylar...





Savaşçı neden yayınlanmıyor? FOX TV bugün var mı yok mu?



Savaşçı dizisinin birkaç hafta önce corona virüs nedeniyle seti durdu. Normalde stok bölümleri olan dizi reklam gelirleri düştüğü için ekranlara gelmiyor. Ancak Savaşçı'nın yeni bölümleri de salgın nedeniyle çekilmiyor.

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!


FOX TV yayın akışı 5 Nisan 2020 Pazar!



FOX TV 5 Nisan 2020 yeni yayın akışı geldi. FOX TV ilk olarak 5 Nisan Pazar günü yenilenen yayın akışında Savaşçı yerine Eski Köye Yeni Adet filmi ekranlara getirecek. Yani Savaşçı dizisinin 5 Nisan Pazar günü yeni bölümü kesin olarak yayınlanmayacak.





Savaşçı yeni bölüm ne zaman?



Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin, Nazan Diper, Yeliz Akkaya ve Zerrin Sümer’in yer aldığı Savaşçı dizisi corona virüs bitmeden ekranlara gelmeyecektir. Bu nedenle yeni bölüm hakında bir şey söylemek mümkün değil.