Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı bugün var mı yok mu? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? 22 Mart 2020 FOX TV Yayın akışı değişti. Savaşçı neden yayınlanmıyor? Savaşçı neden yok? FOX TV ekranların en çok sevilen dizisi Savaşçı yayınlanmama kararı aldı.

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!

Savaşçı dizisi neden yok? Savaşçı bugün var mı yok mu? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor? 22 Mart 2020 FOX TV Yayın akışı değişti. Savaşçı neden yayınlanmıyor? Savaşçı neden yok? FOX TV ekranların en çok sevilen dizisi Savaşçı yayınlanmama kararı aldı. Peki Savaşçı ne zaman yayınlanacak? FOX TV 22 Mart 2020 yeni yayın akışı geldi.



Savaşçı neden yok? Savaşçı dizisi neden yayınlanmıyor?



Ekranların sevilen dizisi Savaşçı neden yayınlanmıyor. Ekranlarda rekorlar kıran Savaşçı dizisi yayınlanmama kararı aldı. FOX TV ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı neden yayınlanmıyor. Savaşçı bitti mi final mi yaptı akıbeti merak ediliyor. Ancak ilan365 sizler için Savaşçı dizisinin akıbeti öğrendi.



Savaşçı neden yayınlanmıyor? FOX TV bugün var mı yok mu?



Savaşçı dizisi ekranların en sevilen dizisi ancak en ağır şartlarda çekilen dizisi. Ellerde stok bölümü yer almadığı için Savaşçı dizisi yeni bölümleri cuma günü bitiriyor. Ancak Limon film imzalı dizi çarşamba günü set bırakmak zorunda kaldı. Setlere ilk ara veren Limon film bu hareketiyle alkış topladı ancak hayranları üzülse de olması gereken buydu. Savaşçı dizisi bu akşam yayınlanmayacak ancak kötü haber yeni bölüm ne zaman yayınlanacak bilinmiyor.



FOX TV yayın akışı 22 Mart 2020 Pazar!



FOX TV 22 Mart 2020 yeni yayın akışı getirdi. FOX TV ilk olarak 22 Mart Pazar günü yenilenen yayın akışında Mucize Doktor dizisi ekranlara getirecek. Mucize Doktor dizisi de tekrar olacak, hemen ardından Savaşçı dizisi tekrar bölümü ekranlara gelecek. Savaşçı dizisi tekrar bölümü de geçen hafta izlemeyenler için özel olacak. Ancak FOX TV 22 Mart Pazar günü yeni bölümü kesin olarak yayınlanmayacak.



Savaşçı yeni bölüm ne zaman?



Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Gaye Turgut Evin, Nazan Diper, Yeliz Akkaya ve Zerrin Sümer’in yer aldığı Savaşçı dizisi Corona Virüs geçmeden ekranlara gelmesi beklenmiyor. Savaşçı dizisi elde çekilmiş bir bölümü yok. Savaşçı 29 Mart 2020 Pazar günü net olarak yayınlanmayacak diziler arasında yerini şimdiden aldı. Nisan ayının ortasına kadar Savaşçı yayınlanmayacak gibi duruyor.