Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı Savaşçı dizisi her pazar akşamı ekranlara geliyor. Kılıç timinin efsanevi hikayesinin anlatıldığı dizide her bölüm ayrı bir aksiyon yaşanıyor.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı Savaşçı dizisi her pazar akşamı ekranlara geliyor. Kılıç timinin efsanevi hikayesinin anlatıldığı dizide her bölüm ayrı bir aksiyon yaşanıyor. Zaman zaman senaryonun da yeni karakterlerle beslendiği diziye bu sezon başında Bahtiyar Yüzbaşı karateri dahil edilmişti. Bahtiyar'a da Azeri oyuncu Kenan MM hayat veriyordu.

Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir? Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir?


Ancak Kenan MM Savaşçı dizisi setinde oyuncu arkadaşları ve set ekibi ile vedalaşarak Savaşçı dizisinden ayrıldığı iddia edildi. Hal böyle olunca Savaşçı Yüzbaşı Bahtiyar şehit mi oluyor? Kenan MM diziden ayrılacak mı her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde yanıtladık.





KENAN MM SAVAŞÇI'DAN NEDEN AYRILDI?



Kenan MM Savaşçı dizisinde yeni kurulan Turan timinin komutanı olarak görev yapıyordu. Turan timinin kurulmasından sonra Yüzbaşı Bahtiyar daha çok sahne alıyordu; ancak yine de oyuncu için bu anlar yetersizdi. Çünkü oyuncular dizide rol aldığı sahne kadar para alıyor. 



Öte yandan Azerbaycan'dan yeni bir dizi için teklif aldığı konuşulan Kenan MM, bu nedenle diziden ayrılmak istemiş.



Kenan MM Savaşçı’dan Nasıl Ayrılacak? Savaşçı Bahtiyar Şehit Mi Olacak?



Konuyla ilgili detaylar henüz belli değil. Bu nedenle Kenan MM Savaşçı’dan nasıl ayrılacağı ile ilgili bilgimiz yok; ancak tahminimize göre Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Bahtiyar Şehit olacak ve Kenan MM diziden ayrılacak. Tabi ki bu bir tahmin; Kenan MM tayin yolu ile de Azerbeycan’a geri dönebilir.



Yeni Turan Timi Komutanı Onur Büyükdurak’ın hayat verdiği Sancar Kerimov karakteri olacak. Onur Büyükdurak Savaşçı dizisinde 2019’dan beri Sancar Kerimov karakterine hayat vermekteydi.