Seda Sayan O Ses Türkiye'den neden ayrıldı? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jürisinde değişiklik yapılacağını açıklamasının ardından herkes yarışmadan kimin ayrıldığını merak etti.

Seda Sayan O Ses Türkiye'den neden ayrıldı? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye jürisinde değişiklik yapılacağını açıklamasının ardından herkes yarışmadan kimin ayrıldığını merak etti. Beklenen açıklama dün Seda Sayan'dan geldi. Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye ve Yemekteyiz yarışmalarında  boy gösteren Seda Sayan, Seyhan Erdağ'a önümüzdeki sezon iki projede de yer almayacağını açıkladı. Hal böyle olunca Seda Sayan'ın O Ses Türkiye'den neden ayrıldı? Seda Sayan O Ses Türkiye’ye geri dönecek mi? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Seda Sayan O Ses Türkiye’den neden ayrıldı?



Seda Sayan’ın O Ses Türkiye’den neden ayrıldığı belli oldu. Geçtiğimiz yıl yarışmada yaşanan reyting sorunlarına müdahale eden Acun Ilıcalı ve ekibi bu durumu jüri değişikliği ile çözebileceğini düşündü. Hal böyle olunca iki sezondur oldukça yorulan Seda Sayan ise programdan ayrıldı.



Yani Sayan'ın  O Ses'e veda etme nedeni mental olarak yorulması ve yarışmadaki jüri değişikliği...



Seda Sayan O Ses Türkiye’ye geri dönecek mi?



Seda Sayan O Ses Türkiye’ye geri dönmeyecektir. Çünkü O Ses Türkiye'de jüri üyesi değişikliği izleyiciye daha iyi geliyor. Bu durum reytinglere de yansıyor. Haliyle bu nedenle başarılı sanatçı programda yeniden o koltuğa oturmayacaktır.