Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı kavgası kim ne dedi? Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker kavgası alevleniyor. Tahliye sonrasında mafya kavgaları mı başlayacak? Ankara Sincan’da uzun süredir suç örgütü kurma sebebiyle mahkûm edilen Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz g

Sedat Peker ve Alaattin Çakıcı kavgası kim ne dedi? Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker kavgası alevleniyor. Tahliye sonrasında mafya kavgaları mı başlayacak? Ankara Sincan’da uzun süredir suç örgütü kurma sebebiyle mahkûm edilen Alaattin Çakıcı, geçtiğimiz günlerde tahliye olmasıyla beraber her televizyon ve gazeteye açıklamalarda bulunuyor. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ile gündeme geliyor. Alaattin Çakıcı hem sosyal medyadan hem televizyon ve gazeteden düşmanlarına ve intikam alacağı kişilere karşı isyan mı ediyor? Yeni infaz yasası kapsamında hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı geçtiğimiz günlerde serbest kalmıştı. Çıkar çıkmaz Devlet Bahçeli ile fotoğraf çekinerek sosyal medyada paylaşan Alaattin Çakıcı, cezaevinden 3500 araçlık konvoy ile ayrıldı. Aynı konvoy ile Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Alaattin Çakıcı, cezaevi avukatları, ailesi ve yakın arkadaşlarından önce Devlet Bahçeli’ye gitti. Diğer tarafta ise Sedat Peker ile aralarında olan sürtüşmeler sürüyor. Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı karşılıklı olarak söylemlerde bulunuyor. Sedat Peker’in yaptığı olaylı açıklama sonrasında Alaattin Çakıcı’nın avukatı adresini verdi! Olaylar kızışıyor, yeni bir mafya kavgası mı başlıyor? Tüm detaylar haberimizde…



Sedat Peker, Alaattin Çakıcı’ya Ne Dedi?



"Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır… Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var." İfadelerini kullanmıştı.



Sedat Peker ile Alaattin Çakıcı arasındaki bu sürtüşmenin nasıl bir noktaya varacağı henüz bilinmiyor ancak olaylı açıklamalar sonrasında hoşnutluk duyacağımız şeylerin olmayacağı kesin. Bu bağlamda her iki tarafında sakin bir şekilde beklemesi gerekiyor. Ancak her iki tarafta hız kesmeden açıklama üzerine açıklama yapıyor. Birbirlerine karşı bu kindar davranışları sebebiyle hem Alaattin Çakıcı ailesi hem de Sedat Peker ailesi tedirgin olmuş durumda.



Alaattin Çakıcı Kimdir?



Alaattin Çakıcı 20 Ocak 1953 Trabzon doğumlu Türk organize suç örgütü lideridir. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğan Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir operasyonla modacı Canan Yaka ile sanatçı Selçuk Ural'ın kızı Aslı Ural'la birlikte Fransa'nın Nice kentinde yakalandı. Çakıcı'nın üzerinden Nedim Caner adına düzenlenmiş kırmızı bir pasaport ve 17.000 dolar çıktı. Babasını 12 Eylül döneminde İstanbul'un Gültepe semtindeki bir kahvehaneye yapılan silahlı baskında kaybeden Çakıcı, 1984'ten itibaren çek – senet tahsilatı yapan grupların liderliğini yapmaya başladı.



Alaattin Çakıcı’nın Avukatı Adresini Verdi!



Sedat Peker'in adres vermesi sonrası Çakıcı'nın avukatı Zeynep Çiftçi de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak adeta rest çekti. Sedat Peker'in "evimi biliyorsunuz, isteyen buyursun gelsin" şeklindeki açıklamasından sonra, Çakıcı da bu reste karşı adeta "buyur sen gel ben de buradayım" tarzında avukatına bir açıklama yaptırdı.



Ceza İnfaz Yasası Sonrasında Mafya Savaşları mı Başlıyor?

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!


Ceza infaz yasası sonrasında bir mafya savaşının başlayıp başlamayacağı bilinemiyor. Her iki isminde birbirine karşı yaptığı sert açıklamalar ve birbirlerine karşı duydukları kin gün yüzü gibi ortada. Sosyal medya hesabından Alaattin Çakıcı: "Zamanı gelince vatana ihanet edenlerle bir olan herkese İstanbul sokaklarında etek giydireceğim" ifadelerini kullandı.