15 Haziran Pazartesi akşamı 16.  bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı 16.

15 Haziran Pazartesi akşamı 16. bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı şok etkisi yarattı. Yeni bölümde Nare'ye kendini affetirmek için çabalayan Sancar, onun ördüğü duvarlara karşı çaresiz kalacak. Peki Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Nare bir daha Sancar'ı affedemeyecek mi? İşte detaylar...



Başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizinin kadrosunda Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazgan, Gonca Cilasun gibi isimler yer alıyor. Nare ve Sancar'ın zorluklarla mücadele eden aşkını anlatan dizinin aylar sonra yayınlanacak yeni bölümünde Nare ile Sancar'ın aşklarına karşı savaşını izleyeceğiz.



Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


Corona virüs nedeniyle aylardır ekranlara gelmeyen Sefirin Kızı son olarak 30 Mart 2020 tarihinde ekranlara gelmiş ve son bölümde Sancar, Nare'ye Menekşe'nin hamile olduğunu söylemişti. Gözyaşlarına boğulan Nare, "Kalbim beni ele geçirdiğinde seni affetmek için sebep arıyorum. Benim kızıma yeni baba olduğun gün başka bir kadından çocuk yapıyorsun. Benim tahammülüm çok ama o kadar da çok değil. Adını bir daha ağzıma almayacağıma nasuh tövbesi olsun" dedi. Sancar ise Nare'nin bu sözlerinden sonra çöküp kalmıştı. 



Sefirin Kızı 16. bölüm tanıtımında; yemini konusunda kararlı olan Nare'nin Sancar'dan uzak duracak. Hatta ilk kez bu kadar kararlı duran Nare çok acı çekse de Sancar'a belli etmemek için her şeyi yapacak. Öte yandan ona destek olmak isteyen Gediz ise Nare ile konuşacak. 



Sefirin Kızı merakla beklenen yeni bölümüyle 15 Haziran Pazartesi akşamı Star TV'de!





Sefirin Kızı 2 . sezon olacak mı? Sefirin Kızı sezon finali ne zaman



Henüz net bir bilgi yok ancak bu ay içerisinde 4 bölüm daha çekileceği söylenen Sefirin Kızı ardından sezon finali yapacak. Yaklaşık 2,5-3 ay ekranlarda olmayacak olan dizi büyük ihtimalle Eylül ayının 2. haftası gibi ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacaktır.