Star TV'nin reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi, geçtiğimiz sezonun ortasında başlamasına rağmen adeta furya yarattı. Her pazartesi ekranlara gelen dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki yıllardır ekranlara gelen rakiplerinin bile hakkında

Star TV'nin reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi, geçtiğimiz sezonun ortasında başlamasına rağmen adeta furya yarattı. Her pazartesi ekranlara gelen dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki yıllardır ekranlara gelen rakiplerinin bile hakkından geldi. Hal böyle olunca dizinin yazın düşüşe geçmesini istemeyen Star TV dizinin sezon finali yapmasına karar verdi. Böylece Sefirin Kızı dizisi 17. bölümüyle sezon finali yaptı. 



Kısa bir süre yaz tatili yapacak olan Sefirin Kızı dizisi corona virüs sebebiyle normalden daha erken ekranlara dönecektir. Heyecan dolu sezon finaliyle izleyenleri iyice merakta bırakan Sefirin Kızı ne zaman başlayacak diye aranmaya başladı bile. Öte yandan merak edilen bir diğer konu ise Sefirin Kızı 2. sezonda neler olacak? oldu. Biz de sizler için bu detayları derledik.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!




Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlayacak?



Çekimleri hala devam eden Sefirin Kızı dizisinin hazırlıkları bir süre daha devam edecek. Sezon başlayana kadar birkaç stok bölüm çekmek isteyen ekip bu konuda titiz davranıyor. Bu nedenle hala Muğla'da çekimlere devam ediyorlar. 



Öte yandan dizinin sezon finali yapmasına rağmen çekimlerine devam edilmesinin nedeni Sefirin Kızı'nın corona virüs nedeniyle aylarca ekranlara gelememesi oldu. Olası bir 2. dalga olması durumuna karşı tedbirli olmak için dizi ekibi çalışmaya devam ediyor. 



Sefirin Kızı 2. sezonda neler olacak?



Henüz net bir detay gelmese de vurulan Sancar'ı akıbeti ve Menekşe'nin doğumuyla başlayacak Sefirin Kızı yeni sezonda Kahraman Boz daha da senaryonun içinde olabilir. Öte yandan Zehra ve Kavruk arasında filizlenen sevda konakta yeni bir kaosa neden olabilir.