Sefirin Kızı 47. bölüm full izle! Sefirin Kızı son bölüm 5 Nisan 2021 4.

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!
Sefirin Kızı 47. bölüm full izle! Sefirin Kızı son bölüm 5 Nisan 2021 4. Bölüm tek part izle! Sefirin Kızı Star Tv izle.
Sefirin Kızı 47. bölüm İzle 5 Nisan
Sefirin Kızı 5 Nisan 2021 Pazartesi 47. bölüm full izle! Star Tv Sefirin Kızı 47. bölümde finalin izleri görüldü. Sefirin Kızı son bölümü izle!Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisi 47. bölümü ile ekranlara geldi. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden ayrılması sonrası kan kaybeden Sefirin Kızı final bölümüne yaklaştı. Sefirin Kızı 47. bölümünü izleyenler finalin sesini duydu.

Sefirin Kızı bu sezona bomba gibi başlamıştı. Ancak daha sonra dizinin üzerinde kara bulutlar dolandı. Dizinin Nare'si Neslihan Atagül geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziden ayrıldı ardından da dizinin Gediz'i diziye veda etmişti.

Diziye rekor ücretle Engin Akyürek'in eski partneri Tuba Büyüküstün getirilmiş ancak reytingler yine de yükselmemişti. Dizinin finali kaçınılmaz olmuş ve final tarihi açıklanmıştı. Peki Sefirin Kızı 5 Nisan Pazartesi 47. bölümünde neler oldu?

Sefirin Kızı 47.bölüm izle!

Star TV'nin ilk bölümü reyting rekorları kıran dizisi Sefirin Kızı 47. Bölümü ile Star Tv'de 5 Nisan Pazartesi ekranlara geldi. Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde Mavi geçirdiği kaza sonrası hastaneye yatar. Mavi'nin eski kocası ise delirmiş bir şekildedir.





5 Nisan 2021 Pazartesi Sefirin Kızı 47. bölümde Mavi kaza sonrası hastaneye yatar. Eski kocası ise Mavi'yi Sancar ile tehdit eder. Sancar'ın hapiste olduğunu ve kaderinin kendisinde olduğunu söyler.

Mavi'nin eski kocasıyla Sancar'ın eski kayınpederi plan yapar. Mavi, Sancar'ın suçsuzluğuna inanır ve Sancar'ı kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışır.