Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? Akın ölecek mi? Müge Akın'a ne yapacak? her yerde aranmaya başladı. Sefirin Kızı dizisi heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi.

Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? Akın ölecek mi? Müge Akın'a ne yapacak? her yerde aranmaya başladı. Sefirin Kızı dizisi heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin 12. bölümde tüm sırlar açığa çıktı.



Nare'nin kendisini kandırarak Barselona'ya yolladığını anlayan Akıni Türkiye'ye geri döndü. İntikamının peşine düşen Akın, bu yolda bu sefer de Zehra'yı harcamaya karar verdi. Planlı bir şekilde onun karşısına çıkan Akın kendini Mert diye tanıttı ve Zehra'nın saflığından yararlanmaya karar verdi. 





Öte yandan hem Nare ve Gediz hem de Sancar, Güven ve Kerem'in üzerinden Akın'ı bulmaya çalıştılar. Tam Güven, Akın'ı Gediz ve Nare'ye vermeye karar verdi ki Sancar her şeyi öğrendi. O anda kaçmaya çalışan Akın kendini bir anda Müge'nin arabasında buldu.



Müge'ye kendini kurtardığı için teşekkür eden Akın ona sarılınca Müge intikam için ona bir iğne yaptı ve "Seni kurtaracağımı mı sandın?" dedi. Bu sahneyle şok olan izleyiciler ise düşüp kalan Akın'ın akıbetinimerak ederken Sefirin Kızı Akın ölecek mi? Müge Akın'a ne yapacak sorusuna yanıt aramaya başladı.





SEFİRİN KIZI AKIN ÖLDÜ MÜ?



Bu soruya henüz net bir cevap vermemiz mümkün değil. Ancak tahmin yürütmemiz gerekirse; Akın'ın dizinin kötü adamı olduğunu hesaba katarsak bu kadar erken ölmeyecektir. Yani Akın hayatta kalacak.





SEFİRİN KIZI MÜGE AKIN'A NE YAPACAK?



Akın'ın boynuna iğne batırdıktan sonra arabada bekleyen Müge, Akın yerde yığılıp kalınca onu sürüklemeye başladı. Akın tarafından kandırılan Müge intikamını nasıl alacak herkes çok merak etti.



Tahminimize göre Müge kendince yılların intikamını almak için Akın'a kendi zarar verecek. Tabi hatasını telafi etmek için Akın'ı dizginleyip Gediz ve Sancar'a da teslim edebilir. 

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!


Akın'a ne olacağını, Müge'nin ne yapacağını Sefirin Kızı 13. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...