Star Tv'nin üzerinde kara bulutlar dolaşan dizisi Sefirin Kızı ayağa kalkarız demişti ancak olmadı! Sefirin Kızı final yapıyor! 2 başrol oyuncusu Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılması sonrası final yapacak derken, Tuba Büyüküstün'ü rekor ücre

Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek! Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek!
Star Tv'nin üzerinde kara bulutlar dolaşan dizisi Sefirin Kızı ayağa kalkarız demişti ancak olmadı! Sefirin Kızı final yapıyor! 2 başrol oyuncusu Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun ayrılması sonrası final yapacak derken, Tuba Büyüküstün'ü rekor ücretle transfer eden Sefirin Kızı'nın planı tutmadı. Sefirin Kızı final tarihi belirlendi! Ne AB'de ne Total'de ilk 10'a giremeyen Sefirin Kızı final yapıyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı bitiyor! Diziden Neslihan Atagül ve Uraz kaygılaroğlu'nun ayrılması sonrası dizi final yapacak derken, yapımcı büyük bir sürpriz yapıp Tuba Büyüküstün'ü diziye getirmişti. Ancak rekor ücretle diziye dahil olan Tuba Büyüküstün beklenileni veremedi.

ESKİ PARTNER GELDİ ANCAK YERİNİ DOLDURMADI!

Engin Akyürek ile yıllar sonra yeniden bir araya gelen Tuba Büyüküstün diziye ivme kazandırması beklenirken final kararı aldırdı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün, Kara Para Aşk dizisiyle iyi bir uyum yakalamıştı. Sefirin Kızı ve Star Tv'de Neslihan Atagül'ün rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılması sonrası yerine gelebilecek en iyi ismin Tuba Büyüküstün olduğunu düşünmüşlerdi. Ancak reytingler toparlanmadı.

Sefirin Kızı dizisi 2 başrol oyuncusunun diziden ayrılmasının ardından ayakta kalmaya çalışmıştı. Ancak beklenen son geldi. Neslihan Atagül diziden geçirdiği Geçirgen Bağırsak Sendromu nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Dizinin bir diğer yıldız ismi Uraz Kaygılaroğlu'da canlandırdığı Gediz karakterine veda ederek diziden ayrılmıştı. Ura Kaygılaroğlu diziden ayrılış nedeni için bir açıklama yapmamış ancak hemen sonra Cem Yılmaz'ın Netflix için hazırladığı dizinin kadrosuna dahil olduğu duyrulmuştu.

İLK 10'A DAHİ GİREMEDİ!

Bu 2 ismin arka arkaya vedası sonrası diziye ne olacak derken, Tuba Büyüküstün hamlesi geldi. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün eski dizi partneri olması nedeniyle iyi bir sonuç bekleyen yapım şirketi hayal kırıklığına uğradı. Dizilerde bir başkasının yerine giren başrol karakterleri hep zor bir kabullenme sürecinden geçmiştir. Sefirin Kızı içinde durum böyle oldu. 2 başrol oyuncusu sonrası dizi eski reytinglerini alamadı.

FİNAL TARİHİ BELİRLENDİ

Ve Final kaçınılmaz oldu. Ne AB'de ne TOTAL'de ilk 10'da dahi giremeyen Sefirin Kızı final kararı almak zorunda kaldı. Sefirin Kızı dizisi Tuba Büyüküstün'ne saygısızlık olamaması nedeniyle 2 hafta daha yayınlanacak ve 22 Mart'ta izleyicilere veda edecek!