Sefirin Kızı final tarihi belli oldu mu? Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? Kaç bölüm yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Nare ve Sancar'ın efsanevi aşkı anlatılıyor.

Sefirin Kızı final tarihi belli oldu mu? Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? Kaç bölüm yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Nare ve Sancar'ın efsanevi aşkı anlatılıyor. İlk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi haftalardır corona virüs nedeniyle ekranlara gelmiyor. Yaklaşık bir aydır seti duran dizinin ne zaman ekranlara döneceği ortaya çıktı. Peki Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? Kaç bölüm yayınlanacak? Dizinin final tarihi belli oldu mu



Sefirin Kızı 30 Mart tarihinde yayınlanan 15. bölümden itibaren ekranlara gelmiyor. Hal böyle olunca Sefirin Kızı sezonu kapatıyor mu? Nedeni bitiyor? Yeni bölüm ne zaman? merak ediliyor. Hadi gelin birlikte bakalım...





Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Hangi tarihte başlıyor



Sefirin Kızı, 15. bölümüyle 30 Mart Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Yaklaşık bir aydır ekranlarda yer almayan Sefirin Kızı, mayıs ayında tekrar sete çıkacak. Çekimlerin başlamasının ardından dizinin birkaç bölüm daha yayınlanıp sezon finali yapacağı öğrenildi.



Yani Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümü konusunda net bir tarih yok. Ancak dizinin en geç mayıs sonunda ekranlara yeniden dönmesi bekleniyor.



Sefirin Kızı ne zaman kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?



Birkaç hafta içinde yeniden sete çıkması beklenen Sefirin Kızı dizisi dört bölüm daha yayınlanıp ekranlara veda eedecek. Yani Sefirin Kızı dizisi 19. bölümüyle ilk sezonunu kapatacak.

29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi


Dizinin yeni sezonu da tahminen eylül ayı gibi ekranlarda olacaktır. 





Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?



Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?



Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare; Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.