Sefirin Kızı Melek öldü mü? Beren Gençalp diziden ayrıldı mı çok merak edildi. 15 Haziran Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı dizisinin yeni tanıtımı herkesi heyecanlandırdı.

Sefirin Kızı Melek öldü mü? Beren Gençalp diziden ayrıldı mı çok merak edildi. 15 Haziran Pazartesi günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı dizisinin yeni tanıtımı herkesi heyecanlandırdı. Melek'in ortadan kaybolması ardından kazan yapan bir araba görmek izleyenleri merakta bıraktı. Herkes Sefirin Kızı Melek'e ne oldu? Melek ölecek mi? her yerde aranmaya başladı. 



Sefirin kızı dizisinde 16. bölümün 2. fragmanı yürekleri ağza getirdi. Nare ile Sancar'ın kızları Melek'in içinde bulunduğu araç şarampole yuvarlandı. Ardından Melek'in bulunamaması ve Nare'nin sinir krizi geçirmesi herkese Melek karakterinin öleceğini düşündürdü. Peki Sefirin Kızı Melek'e hayat veren Beren Gençalp diziden çıkacak mı?





Sefirin Kızı Melek öldü mü? Diziden çıkıyor mu



Sefirin Kızı 16. bölümde Melek büyük ihtimalle bir trafik kazası geçirecektir. Ancak senaryo gereği Melek'in ölmesi ve diziden ayrılması mümkün değil. Çünkü hayatları farklı yöne giden Nare ve Sancar'ı ortak payda da birleştiren tek unsur Melek... Büyük ihtimalle kaza sonrası Melek hastaneye kaldırılacak ve yoğun bakım ünitesinde bir süre kalacak. Tabii bu durum Nare ve Sancar ile bir yakınlaşma ve birliktelik doğurabilir.





Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak?



Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır. Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”



Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?