Sefirin Kızı Sancar vuruldu mu? Ölecek mi? Engin Akyürek diziden ayrılacak mı çok merak ediliyor. Star TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Sefirin Kızı bu hafta sezon finali yaparak ekranlara veda edecek.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!

Sefirin Kızı Sancar vuruldu mu? Ölecek mi? Engin Akyürek diziden ayrılacak mı çok merak ediliyor. Star TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Sefirin Kızı bu hafta sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. 17. bölümüyle yaz tatiline girecek olan dizi heyecan dolu bir bölümle yaz tatiline girecek.



Geçtiğimiz hafta Sancar ve Nare arasında gerilimin yaşandığı dizide, Menekşe'nin hamile olduğunu öğrenen Melek, Kavruk'un arabasının bagajına bindi. Akın'ı almaya değermene giden Akın ise Kahraman'ın tuzağına düşünce araba şaranpole yuvarlandı. Arabadan Melek sağ çıksa da Kavruk'un durumu ağırdı. Öte yandan Sancar ve Nare de Melek'in kaybolmasıyla çok endişelendi. 16. bölüm böyle bitti. Herkes heyecanla yeni bölümde ne olacak diye araştırırken Sefirin Kızı 17. bölüm fragmanı bu akşam yayınlandı. 



Sefirin Kızı 17. bölüm tanıtımında; Melek'i bulamayan Nare ve Sancar perişan olurken, Akın ve Kahraman da Nare'yi kaçırmak için planı devreye koydu. Nare'ye yetişemeyen Sancar kahrolurken, Sancar'ın kanlar içinde denize düşmesi herkesi endişelendirdi. Sefirin Kızı Sancar vuruldu mu? Sancar ölecek mi? Engin Akyürek diziden ayrılacak mı her yerde aranmaya başladı.





Sefirin Kızı Sancar ölecek mi? 



Bu konuyla ilgili net bir bilgi yok. Ancak Sefirin Kızı 17. bölüm tanıtımından anladığımıza göre Sancar, vurulup Deniz'e düşecek. Çünkü suya düştüğü anda kanlar içinde kalacak. Tahminlerimize göre kahraman ya da Akın'ın vuracağı Sancar ağır yaralanacak.



Sefirin Kızı Engin Akyürek diziden ayrılacak mı?



Sefirin Kızı sezon finalinde Sancar vurulduğu için ona hayat veren Engin Akyürek'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Ancak Akyürek'in başrol oyuncusu olduğunu düşünürsek diziden ayrılması pek de mümkün görülmüyor. Tahminimize göre bu sezon finali heyecanını arttırmak için yapılmış bir durum. Büyük ihtimalle Engin Akyürek, Sefirin Kızı yeni sezonda da ekranlarda olacaktır. Ağır yaralanan Sancar ise büyük ihtimalle 2. sezonda sağlığına kavuşacaktır.





Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?



Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der.



Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır. Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.”



Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?