Sefirin Kızı 16. bölüm ne zaman? Sefirin Kızı yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak her yerde aranmaya başladı.

Sefirin Kızı 16. bölüm ne zaman? Sefirin Kızı yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 15. bölümünün ardından ekranlara ara vermişti. Corona virüs nedeniyle seti duran dizi aylardır ekranlara gelmiyordu. Ancak normalleşme sürecinin başlamasıyla Sefirin Kızı ekibi yeniden toplandı ve çekimler geçtiğimiz hafta başladı. Bugün Sefirin Kızı 16. bölüm yayın tarihi açıklandı. Peki Sefirin Kızı ne zaman ekranlara dönüyor?



Sefirin Kızı 16. bölüm ne zaman? İşteyeni bölüm yayın tarihi



Nare ve Sancar'ın dillere destan aşkının anlatıldığı Sefirin Kızı dizisi aylar sonra yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sefirin Kızı 16. yani yeni bölüm 15 Haziran 2020 tarihinde ekranlarda olacak. Bunun ardından Sefirin Kızı ne zaman sezon finali yapacak sorusu her yerde aranmaya başladı.





Sefirin Kızı ne zaman bitecek? Sezon finali tarihi belli mi 



Bu ay içerisinde 4 bölüm daha çekileceği söylenen Sefirin Kızı ardından sezon finali yapacak. Yaklaşık 2,5-3 ay ekranlarda olmayacak olan dizi büyük ihtimalle Eylül ayının 2. haftası gibi ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacaktır. 



Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?



Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.