Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Nare ve Sancar'ın efsanevi aşkı anlatılıyor. İlk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi yaklaşık iki aydır corona virüs nedeniyle ekranlara gelmiyor

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Nare ve Sancar'ın efsanevi aşkı anlatılıyor. İlk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi yaklaşık iki aydır corona virüs nedeniyle ekranlara gelmiyor. Uzun süredir seti duran dizinin ne zaman ekranlara döneceği ortaya çıktı. Hal böyle olunca Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? her yerde aranmaya başladı. 



Sefirin Kızı 30 Mart tarihinde yayınlanan 15. bölümden itibaren ekranlara gelmiyordu. Ancak normalleşmenin başlamasıyla dizi ekibi yeniden sete çıkmaya karar verdi. Peki Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Hadi gelin birlikte bakalım...



Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!


Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman



Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm yani 16. bölüm fragmanı yayınlamadı. Çünkü dizinin son olarak 15. bölümü çekildi. Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?



Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak henüz bilemiyoruz ama Sefirin Kızı ekibi önümüzdeki hafta sete çıkacak. Bir süre stok bölüm çekmeyi düşünen ekip; 16. ya da 17. bölümde sezon finali yapacak. 



Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?



Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?



Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.