Star TV'nin reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi, geçtiğimiz sezonun ortasında başlamasına rağmen pazartesi akşamına yeni bir soluk getirdi.  Her pazartesi ekranlara gelen dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki yıllardır ekranlara gelen raki

Star TV'nin reyting rekorları kıran Sefirin Kızı dizisi, geçtiğimiz sezonun ortasında başlamasına rağmen pazartesi akşamına yeni bir soluk getirdi. Her pazartesi ekranlara gelen dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki yıllardır ekranlara gelen rakiplerinin bile solladı. Ancak pandemi nedeniyle uzun bir süre ekranlara gelemeyen Sefirin Kızı 17. bölümüyle sezon finali yaptı. Haliyle izleyiciler Sefirin Kızı yeni sezon için heyecanla beklemeye başladı.



İşte meraklan beklenen Sefirin Kızı 2. sezon tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı izleyip daha da meraklanan izleyiciler ise Sefirin Kızı 2. sezon ne zaman başlayacak? Yayın tairihi belli mi?Nare ölecek mi ? gibi soruları araştırıyor. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik.





Sefirin Kızı yeni sezonda ne olacak? 



Yayınlanan tanıtımdan anladığımız kadarıyla Nare'nin kaçıp gitmesinden korkan Sancar, onu konakta yaşamaya mecbur bırakacak. Tabi bu durum Efeoğlu Konağı'nı karıştırırken, Menekşe, Nare'yi çıldırtmak için her şeyi yapacak.



Öte yandan kalbine söz geçiremeyen Gediz ise Nare'ye olan aşkını daha yüksek sesle söylemeyi başaracak. Hatta Nare'ye aşkını ilan edecek. Bu durumdan oldukça rahatsız olan Sancar ise "Sadıçlık devri kapansın, hasımlık devri başlasın" diyecek ve Gediz ile aralarında büyük bir savaş başlayacak. 



Nare ve Sancar arasında da inatlaşmanın günden güne artacağı yeni sezonda ikili arasında velayet davası olacak. Tanıtımın en dikkat çeken taraflarından biri ise Sancar'ın vurulmaması için kendini ona siper eden ve vurulan Nare oldu. Hal böyle olunca Sefirin Kızı Nare ölecek mi? Neslihan Atagül diziden ayrılacak mı çok merak edildi.





Sefirin Kızı Nare ölecek mi? Neslihan Atagül diziden ayrılıyor mu



Hatırladığınız üzere sezon finalinde Akın, Kahraman2la iş birliği yaparak Nare'yi kaçırdı hatta üstüne üstlük Sancar'ı da vurdurdu. Ancak anladığımız kadarıyla Sancar ordan Nare'yi de kendini de kurtardı. Hatta Nare vurulduğu için ve Akın sürekli onun peşinde olduğu için konakta kalmak zorunda kalmış olabilir.



Tabi yukarıda da söylediklerimizden anladığınız gibi Nare ölmeyecek. Çünkü Nare hem ana karakter hem de senaryonun gidişatı için kilit nokta... Yani Neslihan Atagül büyük bir anlaşmazlık ya da senaryo değişlikliği olmadığı sürece dizide kalmaya devam edecektir. Peki gelelim yayın tarihine. Sefirin Kızı yeni sezon ne zaman başlıyor?





Sefirin Kızı yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? Ne zaman başlayacak



Bu konuyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi. Tanıtımda da Sefirin Kızı'nın başlayacağı tarih konusunda bir açıklama yoktu. Sefirin Kızı 2. sezon yayın tarihi belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız. 



Ancak bir tahminde bulunmamız gerekirse Sefirin Kızı yeni sezonuyla eylül ayının ilk ya da ikinci haftasında izleyici karşısına çıkacaktır. 

Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu! Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu!


İşte Sefirin Kızı yeni sezon tanıtımı:





Sefirin Kızı sezon finalinde neler oldu?



Nare, kızı Melek’in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar’ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Elvan’a da Efeoğlu erkeklerinden uzakta yeni bir hayat teklif eder; ‘bizimle gel, üçümüz yeni bir dünya kuralım’ der. Gediz ise bunu yeni bir hayat değil yeni bir kaçış olarak görür ve çok öfkelenir. İlk defa Nare’nin yanında durmaz. Hatta ona ihanet etmeyi göze alır. Sevdalı olduğu kadının adını anmamaya tövbe etmesiyle başa çıkmaya çalışan Sancar, Nare’nin gideceğini öğrenince delirir. “Sen gidersen ben çok kötü bir adam olurum” der Nare’ye, “Kızımı alırım, konağa koyarım.” Sevdalılardan biri ölürse destan, yaşarsa yalan olur ya. Peki iki sevdalı velayet savaşına kalkışırsa ne olur?