Ekranların final yaparken en çok üzen, ancak yeni projeleri iple çekilen kişi İrem Helvacıoğlu yeni projesinde partneri Kerem Bursin oldu. Kerem Bursin ve İrem Helvacıoğlu Eflatun filmiyle beyaz perdede başrol oynayacak.

İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor! İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor!

Ekranların final yaparken en çok üzen, ancak yeni projeleri iple çekilen kişi İrem Helvacıoğlu yeni projesinde partneri Kerem Bursin oldu. Kerem Bursin ve İrem Helvacıoğlu Eflatun filmiyle beyaz perdede başrol oynayacak. Sen Anlat Karadeniz hayranlarının desteğini sürdürdüğü ve unutulmaz Nefes karakterin yıldızı İrem Helvacıoğlu çok heyacanlı.



Eflatun filminin yıldızları tanıdık isimler çıktı! ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı İrem Helvacıoğlu, yakışıklı oyuncu Kerem Bursin ile partner oldu! İzleyiciler de şimdiden Kerem Bursin - İrem Helvacıoğlu ikilisinin yeni filmi Eflatun'u araştırmaya başladı. İrem Helvacıoğlu ile Kerem Bursin'i buluşturan Eflatun filmine dair tüm detayları bu haberimizde hazırladık...    



Yönetmen Cüneyt Karakuş'un yeni projesi 'Eflatun', ünlü isimleri bir araya getirdi. Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu ile uzun süredir ekranlarda gözükmeyen ve Serenay Sarıkaya ile ayrılığı olay olan yakışıklı oyuncu Kerem Bursin, Eflatun filminde partner oldu! Yakında çekimleri başlayacak Eflatun filminin başrol çifti İrem Helvacıoğlu ile Kerem Bursin olacaklar. Seyirci şimdiden bu çiftin 'film' performansını merakla bekliyor.



Eflatun Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Konusu Ne?



Yönetmenliğini, daha önce Suret filmiyle ödül alan yönetmen Cüneyt Karakuş'un üstleneceği Eflatun filmi, 2020 yılı yaz aylarında vizyona girecek. Beyazperdenin iddialı yapımlarından biri olması beklenen Eflatun filminin senaryosuyla ilgili henüz bir bilgi yok.



Kerem Bursin - İrem Helvacıoğlu İkilisi Merakla Bekleniyor



Sen Anlat Karadeniz'de Ulaş Tuna Astepe ile iyi bir ikili olan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinin final yapmasının ardından şimdi de Eflatun filminde Kerem Bursin ile partner olacak. İkilinin performansı merakla beklenirken izleyiciler de Eflatun filmini sabırsızlıkla beklemeye başladı.