Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Sen Çal Kapımı'nın 5. bölümü bu hafta yayınlanmadı.

Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Sen Çal Kapımı'nın 5. bölümü bu hafta yayınlanmadı. Haliyle bu gelişme Kerem Bürsin-Hande Erçel hayranlarını üzdü. Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü Kurban Bayramı haftasında düşen reytingler ve reklam gelirleri nedeniyle ekrana gelmedi. Önümüzdeki hafta yani 12 Ağustos Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan Sen Çal Kapımı 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Sen Çal Kapımı 5. yeni bölümde neler olacak?



Sen Çal Kapımı 5. bölümde; Eda ve Serkan'ın Antalya macerası başlayacak. Tatile gidecek olan ikili bu sayede daha da yakınlaşacak. 



Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Sen Çal Kapımı dizisinin ve senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme alıyor. Sen Çal Kapımı'nın başrollerini Hande Erçel ile Kerem Bürsin paylaşırken, dizinin oyuncu kadrosunda; Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimler yer alıyor.



Sen Çal Kapımı 5. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!


Bu hafta ekranlara gelmeyen Sen Çal Kapımı heyecanla beklenen 5. bölümüyle 12 Ağustos Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Öte yandan Sen Çal Kapımı yeni bölümde Eda ve Serkan, Antalya'ya tatile gidecek. 





Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu?



Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan’ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin’le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan'ın ise tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş. Eda’nın arkadaşları ise Serkan’ın Selin’le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor. Ve işler çığırından çıkıyor.