Adı Murat Dalkılıç'tan ayrıldıkdan sonra sürpriz bir şekilde Kerem Bursin'le anılan Hande Erçel kalbini sürpriz bir isme kaptırdı. Kerem Bursin hayranlarının oldukça üzüleceği haberde Hande Erçel'in yeni aşkı Çukur'dan.

Adı Murat Dalkılıç'tan ayrıldıkdan sonra sürpriz bir şekilde Kerem Bursin'le anılan Hande Erçel kalbini sürpriz bir isme kaptırdı. Kerem Bursin hayranlarının oldukça üzüleceği haberde Hande Erçel'in yeni aşkı Çukur'dan. Aras Bulut İynemli ve kız arkadaşı Hande Erçel'in yeni aşkında büyük bir pay sahibi olduğu öğrenildi.

Hande Erçel sürpriz aşkı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisinde Eda Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Hande Erçel sürpriz bir aşka yelken açtı. Murat Dalkılıç'tan ayrıldıkdan sonra aynı dizide başrol oynadığı Kerem Bursin'le adı geçen Hande Erçel'in aşkı ortaya çıktı. Hande Erçel Çukur dizisinin yıldız ismiyle aşk yaşıyor.

Uğur Yıldıran Hande Erçel aşkı!



İçerde ve Çukur gibi dizilerde rol alan en son Çukur'da Kemal karakteri canlandıran aksiyon yönetmeni Uğur Yıldıran ve Hande Erçel yeni bir aşka imza attı. Hande Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakteri canlandıran Bige Önal'ın yakın arkadaşı olan Uğur Yıldıran'a kalbini kaptırdığı ve ikili bir eğlence mekanında samimice eğlendiği öğrenildi.

Kerem Bursin hayranları Bige'ye tepkili!

Haberi alır almaz Kerem Bursin hayranları Bige Önal'a oldukça tepki gösterdi. Özellikle dün Kerem Bursin ve hande Erçel'in fotoğrafı paylaşan Bige Önal, Çukur'da başrol oynayan Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi. Aras Bulut İynemli Uğur Yıldıran'ın en yakın arkadaşı. Bu sebeple Kerem Bursin hayranları Bige Önal'a oldukça tepkili. Ancak Kerem Bursin ve Hande Erçel'in rol haricinde herhangi bir aşkı hiç bir zaman olmamış.

Aras Bulut İynemli yakın arkadaşı Uğur yıldıran'ın Hande Erçel'le yaşadığı aşkta büyük bir etkisi olduğu düşünülüyor. Uğur Yıldıran'ın sevgilisiyle yurtdışında yaşamak için Çukur dizisinden ayrılmış ancak sevgilisiyle ilişkisi bitince tekrardan Türkiye'ye dönme kararı aldı. Şu anda Çukur dizisinde aksiyon yönetmenliğine devam ediyor.

Hande Erçel ve Uğur Yıldıran aşkında ikilinin oldukça mutlu olduğu açıklandı.