Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Eda'nın evi nerede? İstanbul'un hangi semtinde her yerde aranıyor. Yazın gelişiyle ekranlarda birçok yaz dizisi başladı.

Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Eda'nın evi nerede? İstanbul'un hangi semtinde her yerde aranıyor. Yazın gelişiyle ekranlarda birçok yaz dizisi başladı. Her yıl iddialı projeleriyle izleyici karşısına çıkan Fox bu yıl da benzer bir politika izledi. İki iddialı yaz dizisiyle yayına devam eden kanalın yapımlarından biri de Sen Çal Kapımı oldu. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı dizide Eda ve Serkan2ın yaptıkları anlaşma sonrası birbirlerine aşık olmaları ve yaşadıkları anlatıyor.



Gerek konusu gerek oyuncularıyla bir hayli dikkat çeken Sen Çal Kapımı dizisinde kullanılan mekanlar da çok merak ediliyor. İzleyiciler Serkan’ın ofisi nerede? Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? Eda’nın evi hangi semtte? sorularına yanıt aramaya başladı.





Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor?



Fox TV'de 8 Temmuz tarihinde başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin seti İstanbul'da bulunuyor. Dizide Serkan'ın yaşadığı ev İstanbul Tarabya sahildeki özel bir vilada bulunuyor. Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin kaldığı ev daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin çekimlerinde kullanılmıştı. Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sının evi Kireçburnu'nda bulunuyor.

900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı 900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı


Sen Çal Kapımı konusu ve oyuncuları



Sen Çal Kapımı dizisinde; hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder. Böylece olaylar gelişecek. 



Dizinin kadrosunda ise Kerem Bursin, Hande Erçel, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Melisa Döngel, Elçin Afacan, İlkyaz Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Sitare Akbaş, İsmail Ege Şaşmaz, Evrim Doğan, Anıl İlter, Dorukhan Kenger, Sarp Bozkurt ve Alican Aytekin gibi güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.