Sen Çal Kapımı 'Serkan Yok Günü' nedir? Serkan Bolat'ın sırrı ne her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı bu hafta 6.

Sen Çal Kapımı 'Serkan Yok Günü' nedir? Serkan Bolat'ın sırrı ne her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı bu hafta 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Eda ve Serkan'ın günden güne daha da yakınlaştığı dizide Serkan Bolat 19 Ağustos günü dışarı çıkmayacak. Şirkete giden ve onu sonra Eda ise bu günün 'Serkan Yok Günü' olduğunu öğrenecek. Tanıtımdaki bu sahnelerle bir hayli heyecanlanan izleyiciler ise Serkan’ın 19 Ağustos’a özel herkesten kaçma sebebi ne? çok merak etti. 



Sen Çal Kapımı 'Serkan Yok Günü' nedir?

Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor! Ziraat bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olanlara, 88000 TL Ödeme Veriyor!


Konuyla llgili henüz bir ipucu verilmedi. Ancak Serkan'ın annesinin de dışarı çıkmadığını hesaba katarsak bugün yaşanan bir aile travması hayatlarını değiştirmiş olabilir. Bu günün acısını taşıyan Serkan da 19 Ağuatos günü kendiyle baş başa kalıp acısını yaşamak istiyordur. Yani tahminlerimizden biri bu yönde. 



Bir diğer ise Serkan'ın ya bir arkadaşı ya da kardeşiyle ilgili 19 Ağustos günü yaşanmış kötü bir olay olabilir hatta Serkan bu kişiyi büyük ihtimalle kaybetmiştir. Bu nedenle her yıl o gün herkesten uzaklaşmak istiyordur.





Öte yandan yukarıda da söylediğimiz günü Serkan'ın bu sırrı ile ilgili henüz bir bilgi verilmiş değil. Bu yeni bölümde Eda'nın uğraşları sonucu ortaya da çıkabilir ya da ilerleyen bölümlerde ipuçlarıyla aktarılabilir. 



Sen Çal Kapımı 6. bölümde neler olacak?



Serkan, Eda’yı paparazzilerden kurtarır. Hem de alacağı ödülü, Selin’le konuşmasını ve aylardır üzerinde çalıştığı sözleşmeyi umursamadan. 

Eda, ilişkilerinin bambaşka bir boyut kazandığını düşünüyor artık. Ama gerçekten öyle mi? Ertesi gün Serkan Bolat ortadan yok oluyor, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Selin hariç! Eda çıldırıyor bunu öğrenince. Selin ise aşırı mutlu. 

Eda, Serkan’ın yokluğunda, önemli bir müşteriye imkansız bir işi bir günde bitireceğine söz vermiş bulunur. Serkan ortaya çıkınca ofiste kavga gürültü giderek büyür. Ekip Eda ve Serkan tarafında ikiye bölünür. Eda bir taraftan Serkan’ın nereye kaybolduğunu öğrenmeye çalışırken bir taraftan da müşterinin işini yetiştirmeye çalışır. Serkan ile Eda arasındaki gerginlik birlikte sabahladıkları bir gecede son bulacaktır.