Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı? Diziler konusunda son dakika gelişmeleri her daim ilan365 aracılığı ile sizlerle  Sen Çal kapımı dizisi ve Zümrüdüanka dizileri yer değiştiriyorlar. Yani Sen çal Kapımı ve Zümrüdüanka birbirlerinin günlerini ade

Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Göre Ödeme! 70.000 TL'ye Kadar Ödeme! Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Göre Ödeme! 70.000 TL'ye Kadar Ödeme!
Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı? Diziler konusunda son dakika gelişmeleri her daim ilan365 aracılığı ile sizlerle  Sen Çal kapımı dizisi ve Zümrüdüanka dizileri yer değiştiriyorlar. Yani Sen çal Kapımı ve Zümrüdüanka birbirlerinin günlerini adeta yer ediniyor. Sen çal kapımı gün değişikliği izleyicilerini mutlu ederken,  Sen çal kapımı günü mü değişti soruları şu sıralar gündemi zorluyor. Öte yandan üzülerek bakmaya başladığımız  Zümrüdüanka günü mü değişti soruları da google arama motorunu aşındırıyor. Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı? İşte sizler için Sen Çal kapımı gün değiştirdi, Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı? Zümrüdüanka gün değiştirdi açıklamalarının net sebepleri ve Sen Çal kapımı iyi haber ile Zümrüdüanka kötü haber detaylarını araştırdık .



Zümrüdüanka ve Sen Çal Kapımı her ikisi de FOX TV'de yayınlanmakta olan dizilerdir. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in oynadığı Sen Çal Kapımı çarşamba günleri yayınlanırken, başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın oynadığı Zümrüdüanka dizisi cumartesi akşamları FOX TV'de izleyicisiyle buluşuyor.  Her yeni sezon başlamadan evvel ortaya atılan iddiaları bu iki dizi için bu sezon ortaya çıktı ve iki dizinin günlerinin değiştirildiğini öğrendik. Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı?



Özellikle Sen Çal Kapımı yaz dizileri arasında en iyi reyingleri topluyordu. Sezon dizileri arasında Zümrüdüanka geçen sezon neredeyse Kuzey Yıldızı ile yakın oranlarda reyting alıyordu ve kendisine de yetiyordu. Bildiğiniz gibi FOX TV'de yakında kefaret,  son Yaz gibi iddialaı dizileri başlatacak.  Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı? Savaşçı dizisinin kanalının değişmesi ve Öğretmen dizisinin uçup gitmesi sonrasında Pazar akşamı başlayacak olan Kefart dizisi de Fox'u diğer kanallara göre sollayacak.



Fox ekranlarında Son Yaz dizisinin  Aralık'ta başlayacağı açıklandı. Bu dizi karmaşasında Sen Çal Kapımı ve Zümrüanka arasıda seçim yapmak zorunda kalan FOX yapımcıları görünen o ki Zümrüdüanka yı ateşe atıp Sen Çal Kapımı 'yı devam ettirmek istiyorlar. Peki Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı?

Adeta günleri değişti


Zümrüdüanka Çarşamba Akşamları yayınlanırken Sen Çal Kapımı cumartesi günleri ekrana gelmeye başlayacak. Özellikle Show TV'nin en son Güldür Güldür Show'u çarşambaya geçirmesi, komedi izleyicisinin romantik komedi türünde olan Sen Çal Kapımı'dan Güldür Güldür Show'a gitmesine sebep oldu Ancak kanal diziyi bitirmek istemiyor.  Zaten Hande erçel ve Kerem Bürsin röportajlarında bunu bildirmişlerdi.


Peki bu değişiklik hangi diziye yarayacak?


Sen Çal Kapımı dizisinin rakiplerinin artması reytinglerini düşürdü. Zümrüdüanka da geçtiğimiz haftalarda İzmir depremi haftasında hiç bir rakibinin olmamasına rağmen Total AB'de 5 üzerine çıkamamıştı.  Zümrüdüanka için gün değişik kötü oldu . Çünkü çarşamba günü çok daha Zorlu rakipler var  Bunlar önde gideni ise Sadaktsiz olmakta.


Ya Sen Çal Kapımı


Fakat Sen Çal Kapımı daha az rakibin olduğu genelde izleyenlerin eğlenceli anlara üstünlük verdiği Hafta sonuna getirilirse daha yüksek reyting olacaktır düşüncesi ile yola çıkan Fox Sen Çal Kapımı adına en iyi kararı verdi. Sen Çal Kapımı'nın en büyük rakibi Kuzey Yıldızı ilk aşk olacaktır. Hatta Kuzey Yıldızını da tahtından edebilir. Sen Çal Kapımı yeni bölüm bu akşam var mı?

Bu akşam Sen Çal kapımı yeni bölümü bu akşam FOX TV ekranlarında