Her hafta ekranlarda rekorlar kıran Seni Çok Bekledim dizisi Erol ölecek mi? Seni Çok Bekledim Erol diziye veda mı ediyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Seni Çok Bekledim bu hafta veda mı gerçekleşecek? Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğ

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar
Her hafta ekranlarda rekorlar kıran Seni Çok Bekledim dizisi Erol ölecek mi? Seni Çok Bekledim Erol diziye veda mı ediyor! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Seni Çok Bekledim bu hafta veda mı gerçekleşecek?

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinde ayrılık yaşanacak mı?

Seni Çok Bekledim Erol ölecek mi?

Ekranlarda her hafta çok sevilen dizi olan Seni Çok Bekledim Erol ölecek mi? Ekran başına geçen hayranları Erol'un akıbetini merak ediyor. Ancak sorunun cevabını biz verelim! Seni Çok Bekledim Erol ölmeyecek! Seni Çok Bekledim dizisinde Erol'un rolü oldukça fazla ve artarak devam edecek!

İlhan Şen Seni Çok Bekledim dizisinden ayrılacak mı?



İlhan Şen, dizide Özcan Deniz kadar önemli bir role sahip. Bu sebeple İlhan Şen ayağa kalkarak yoluna devam edecek! İlhan Şen Seni Çok Bekledim ayrılmayacak.

EDHO'da parladı Ramo'da büyüdü!

Başarılı oyuncu İlhan Şen, son 3 projesinde ses getirdi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Façalı olarak giren Şen, Ramo'da da büyüledi!