Reklamcılık sektörünün başarılı isimlerinden biri olan Serdar Oral, Muğla Köyceğiz’deki evinde hayatını kaybetti. Oyuncu Özgü Namal'ın eşi olan ve Nefes ile Eslem Su adından iki çocuğu olan Oral, kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Reklamcılık sektörünün başarılı isimlerinden biri olan Serdar Oral, Muğla Köyceğiz’deki evinde hayatını kaybetti. Oyuncu Özgü Namal'ın eşi olan ve Nefes ile Eslem Su adından iki çocuğu olan Oral, kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti. Peki Serdar Oral kimdir? Kaç yaşındaydı? Nereli? Neden öldü



SERDAR ORAL NEDEN ÖLDÜ?



Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle şöhreti yakalayan Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!




SERDAR ORAL KİMDİR?



Ahmet Serdar Oral, 53 yaşında olup reklamcılık sektöründe faal olan bir isimdir. Kendisi Ferco Holding ortaklarından birisi olarak tanınmaktadır. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.



Özgü Namal ile eşi Serdar Oral Muğla Köyceğiz'de yaşamaktadır. 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Serdar Oral ile birlikte daha sakin bir hayatı tercih eden Özgü Namal, iki çocuk sahibi olmuştur. Muğla Köyceğiz'de bir köyde yaşayan başarılı isimler, 10 yıllığına bir köy evi kiraladı.



Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla Köyceğiz'de doğayla iç içe bir yaşam kurmak için evlerinin çevresindeki 7 dönümlük araziyi de 1 milyon 400 bin TL'ye satın aldı ve kendilerine bir çiftlik kurdular.



Serdar Oral ile Özgü Namal'ın çocuklarının ismi Nefes ve Elem Su'dur. Daha önceki zamanlarda iki evlilik yapan Ahmet Serdar Oral'ın bu evliliklerinden de toplam 3 çocuğu bulunuyor.