Daha önceden Star TV ekranlarında yer alan Güldüy Güldüy Show gibi bir formata sahip olacak olan Sesli Güldüm birçok kişi tarafından merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Küçük çocukların yer alacağı program içerisinde Ezo Sunal da sunuculuk yap

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!
Daha önceden Star TV ekranlarında yer alan Güldüy Güldüy Show gibi bir formata sahip olacak olan Sesli Güldüm birçok kişi tarafından merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Küçük çocukların yer alacağı program içerisinde Ezo Sunal da sunuculuk yapacak. Çocukların eğlenceli dünyasına girebilme ve dünyayı onların gözünden görebilme şansını elde edebileceğimiz bu program ile birlikte oldukça eğlenilecek olması da muhtemel konulardan birisidir.

Başarılı televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı aylar öncesinden duyurmuş olduğu Exxen platformu içerisinde yayınlayacak olduğu programları teker teker duyurmaya devam ediyor. Farklı kesimlere hitap etmeyi hedefleyen platform içerisinde son dönemlere damga vurmuş isimler de yer alacak. Yakın dönemlerde en çok izlenen kişileri ve programları tek bir platformda toplamak isteyen Ilıcalı, Exxen isimli bir dijital paylaşım platformu oluşturmuştur. Kaliteli yapımların yer aldığı platform içerisinde farklı programlar ve diziler de yer almaktadır.

Sesli Güldüm programı ile birlikte çocuklara da hitap etmeyi hedefleyen Ilıcalı, son dönemlerde oldukça beğenilen programlardan olan Güldüy Güldüy Show konseptine yer veriyor. Keyifli ve eğlenceli bir program olacağı bilinen programda Ezo Gelin ismiyle yer alan Ezo Sunal da sunuculuk yapacak.

Sesli Güldüm Ne Zaman Başlıyor?


1 Ocak 2021 tarihinde yani yeni yılın ilk gününe yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda yer alan birçok program da platformun yayına girmesiyle birlikte ekranlarda yer almaya başlayacak. Kaliteli yapımların ortaya çıkarılacağı bilinmekle birlikte birçok farklı kesime de hitap edilmek amaçlanıyor. Çocukların skeçlerinin yer alacağı Sesli Güldüm programı da yediden yetmişe hitap eden ve küçük çocukların yer aldığı bir program olarak dikkat çekiyor. Sesli Güldüm ne zaman başlıyor sorusu da platformun yayına girmesiyle merakla beklenen konular arasında yer aldı.

Yayın hayatına 1 Ocak 2021 tarihinde başlayan Exxen platformu ile birlikte programlar da yayın hayatına başladı. Sesli Güldüm de tıpkı diğer programlar gibi ilk günden itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Exxen Sesli Güldüm Konusu Nedir?


Birbirinden tatlı ve komik çocuğun yer aldığı program içerisinde bir süredir ekranlarda yer alan Güldür Güldür Show ve bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan Güldüy Güldüy Show tarzında bir program tarzı yer alıyor. Exxen Sesli Güldüm konusu nedir sorusunun da son dönemlerde artması ile birlikte konuyla ilgili açıklamalar da gelmeye başladı. Sesli Güldüm konusu tıpkı eski programlar gibi komik ve kaliteli skeçler üzerine olacak. Sesli Güldüm programı sunucu koltuğunda ise Ezo Sunal oturacak.

Exxen Sesli Güldüm Ezo Gelin Kim?


Ezo Gelin ismiyle Exxen Sesli Güldüm programında yer alan sunucu Kemal Sunal’ın kızı ve Güldür Güldür Show sunucusu Ali Sunal’ın kardeşidir. Abisi gibi sunuculuk görevinde başarılı olan Ezo Sunal bu başarısı ile birlikte Exxen platformu içerisinde yer almayı başarmıştır.

Exxen Sesli Güldüm Çocuklar Kim?


Program tamamen çocuklardan meydana gelmekle birlikte skeçler sadece çocuklar tarafından gerçekleştirilecek. İlerleyen senelerde başarılı oyuncuları ülkeye kazandırmak adına önemli bir program olan Sesli Güldüm oyuncuları ise şu şekildedir:

  • Emir Ali Doğrul

  • Taha Sönmezışık

  • Tyra Bahar

  • Eylül Azra

  • Lara Tonka

  • Arda Şahin

  • Alperen Efe Esmer

  • Yağız Saylağ

  • Eda Döğer

  • Duru Hoşver

  • Miraç Sözer