Son günlerde Şeyma Subaşı nerede? Şeyma Subaşı 6 gündür hayatta mı gibi sorular geliyordu! Şeyma Subaşı'ndan kötü haber geldi! Şeyma Subaşı hayranlarına üzecek haberi yakın arkadaşı duyurdu! Peki Şeyma Subaşı sağlık durumu nasıl? Şeyma Subaşı nerede? Tü

Son günlerde Şeyma Subaşı nerede? Şeyma Subaşı 6 gündür hayatta mı gibi sorular geliyordu! Şeyma Subaşı'ndan kötü haber geldi! Şeyma Subaşı hayranlarına üzecek haberi yakın arkadaşı duyurdu! Peki Şeyma Subaşı sağlık durumu nasıl?

Şeyma Subaşı nerede?

Türkiye'nin en aktif sosyal medya kullanıcısı Şeyma Subaşı 6 gündür paylaşım yapmıyordu. Her geçen gün hayranları ve sevenler Şeyma Subaşı merak ediyordu! Şeyma Subaşı yakın arkadaşı sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı nerede olduğunu ve neden paylaşım yapmadığını duyurdu!

Şeyma Subaşı'ndan kötü haber!

Şeyma Subaşı'ndan iki kötü haber birden geldi! Şeyma Subaşı iki ameliyat geçirdiği ve ameliyatlar sonrası oldukça zor durumda kaldığı öğrenildi. İlk olarak burun esteteği olan Şeyma Subaşı estetik sonrası burnunun sürekli düştüğü öğrenildi. Eskisinden kötü bir duruma gelen Şeyma Subaşı estetik başına bela oldu!

Şeyma Subaşı poposunun üzerine oturamıyor!

Şeyma Subaşı burun estetiği gibi Dünyanın en ünlü doktorlarından birine popo estetiği de olduğu öğrenildi. O ameliyatta problem çıkması nedeniyle Şeyma Subaşı ayağa kalkamadığı öğrenildi! Hem burun hem popo estetiği kötü geçen Subaşı hastanede olduğu öğrenildi!

Yakın arkadaşı hastaneden paylaştı!

Türkiye'de fanlarına seslenen Subaşı'nın yakın arkadaşı "Şeyma'nın durumu iyiye gidiyor, çok az zaman kaldı" diyerek hastanede olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı! Şeyma Subaşı aynı hastane de olduğunu ifade eden Bianca Giaccoia, "Şeyma'nın iyileşmesine az zaman kaldı" diyerek türk hayranlarına seslendi. Türkiye'de Şeyma Subaşı ve Başak Dizer'i takip eden ve yakın arkadaşı olan Bianca Giaccoia paylaşımı sonrası Subaşı'na destek mesajları yağdı!

Acun Melisa'yı aldırdı!

Şeyma Subaşı'nın Miami'de yanında olan Melisa Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'nın hastalığı sonrası Melisa'yı özel uçakla aldırdığı ve Acun yanında olduğu öğrenildi.