Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dün, sevgilisi Çağla Altunkaya ile sosyal medyadan paylaşım yapmıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışma programı olan MasterChef'in bitmesi ile O Ses Türkiye'nin başlayacağını Acun Ilıcalı, instagram hesabından yapt

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dün, sevgilisi Çağla Altunkaya ile sosyal medyadan paylaşım yapmıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışma programı olan MasterChef'in bitmesi ile O Ses Türkiye'nin başlayacağını Acun Ilıcalı, instagram hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta yeni sevgilisi Çağla Altunkaya'da yer alıyordu. Görenler çok şaşırmıştı. Bugün de Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan bir hamle geldi. Şeyma Subaşı yeni sevgilisi olduğunu duyurdu. Hatta sosyal medya hesabından fotoğraf ile sevgilisi olduğunu paylaştı.



Şeyma Subaşı 10 sene birlikte olduğu ve bu birliktelikten Melisa adında bir kızı olduğu Acun Ilıcalı ile 2 sene önce boşanmıştı. Acun Ilıcalı ile boşanır boşanmaz, DJ olan İtalyan sevgilisi ile boy göstermeye başlamıştı. Şeyma Subaşı 1.5 senedir İtalyan sevgilisi Guido Senia ile birlikteydi. Hatta Şeyma Subaşı koronavirüs karantinasının ilk karantina dönemlerini, İtalyan sevgilisi Guido ile geçirmişti. Şeyma Subaşı ve Guido karantinadan hemen sonra ayrılmışlardı. Memleketi olan İtalya'ya dönen Guido ile ayrılan Şeyma Subaşı, ayrılık açıklaması yapmıştı. Eski sevgilisi Gudio ile hiçbir sorunları olmadığını yalnızca uzak mesafe ilişki olduğu için zorlandıklarını bu yüzden de ilişkilerini bitirme kararı aldıklarını duyurmuştu.

Guido Senia, Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla oldukça gündeme gelmişti. İtalyan DJ Guido Senia Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan eski sevgilisi ile barışmıştı. Bu da takipçilerinin aklına aldatma mı var sorularını getirmişti.

Guido ile ayrıldıktan sonra bir süredir ilişki yaşamayan Şeyma subaşı, bugün sevgilisi ile bir fotoğraf paylaştı. Dikkatlerden kaçmayan bir detay vardı. Dikkatlerden kaçmayan detay ise, dün Acun Ilıcalı instagram hesabı üzerinden yeni genç sevgilisi Çağla Altunkaya'nın da olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı. Şeyma'da bu fotoğraf paylaşımının altında kalmadı. Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bugün instagram hesabı üzerinden yeni sevgilisi ile fotoğraf paylaşımı yaptı.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim ?

Şeyma Subaşı yeni sevgilisi ile fotoğraf paylaştı ve bir sevgilisi olduğunu duyurdu. Fakat kim olduğunu söylemedi. Şeyma Subaşı'nın instagram hesabından sevgilisi ile yaptığı paylaşımda ise yeni sevgilisinin yüzü görünmüyordu. Şeyma Subaşı instagramdan yeni sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmına şu sözleri yazdı: "No nazar ? please.. Seyma’s ? Fairy tale ?‍♀️ 2021"