İzmir dün gece büyük bir şok yaşandı! İzmir'de dün gece saat 23. 00 sıralarında bir kadın cinayeti daha işlendi.

İzmir dün gece büyük bir şok yaşandı! İzmir'de dün gece saat 23.00 sıralarında bir kadın cinayeti daha işlendi. Tüm Türkiye kadına şiddet olaylarını tartışırken İzmir'de yaşanan kadın cinayeti akıllara durgunluk verdi. 17 yaşındaki Sezen Ünlü hamileydi ve ayrı yaşadığı sevgilisi tarafından tam 16 yerinden bıçaklanarak sokak ortasında katledildi! Art arda bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan Sezen Ünlü'nün bebeği de kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kan donduran cinayetin detayları haberimizin devamında sizlerle...

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayeti haberlerinin gündemden düşmediği bu süreçte, bir kadın cinayeti haberi de İzmir'den geldi. İzmir'in Konak ilçesinde Sezen Ünlü, sevgilisi olduğu iddia edilen Anıl Y. tarafından 16 bıçak darbesi ile öldürüldü. Sezen Ünlü'nün ölümü tüm Türkiye'yi şoke ederken, genç kadının hamile olması acıyı daha da katladı. Kan donduran cinayetin tüm detayları haberimizin devamında sizlerle...

İzmir'in Konak ilçesi Güney Mahallesi 1158 sokakta kan donduran cinayet 26 Mart Cuma gecesi saat 23:00 sularında meydana geldi! Henüz kesin olarak süresi bilinemese de 5 aylık hamile olduğu iddia edilen Sezen Ünlü, sokakta yürümekte iken arkasından yaklaşan Anıl Y. tarafından vahşice katledildi. Anıl Y., Sezen Ünlü'ye tam 16 bıçak darbesi vurdu. Sezen Ünlü, Anıl Y.'nin saldırısı sonrası kanlar içerisinde kalırken, zanlı hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredekiler, kanlar içinde yere yığılan Sezen Ünlü'ye yardım için ihbarda bulunurken, olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin tüm mühadelesine rağmen talihsiz kız hayatını kaybetti.

KATİL YAKALANDI

17 yaşındaki hamile Sezen Ünlü'yü öldüren cani sevgili Anıl Y. ise sivil polisler tarafından yakalanarak İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi. Şüphelinin kısa sürede hakim karşısına çıkması bekleniyor.

KAN DONDURAN CİNAYETTE BEBEK DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Anıl Y.'nin cani saldırısı sonrası 16 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Sezen Ünlü'nün ölümü sevenlerini yasa boğdu. Gencin hamile olduğu ve Anıl Y.'nin 16 bıçak darbesi sonrası karnındaki bebeğin de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sezen Ünlü, ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hamileliğini belli edecek şekilde karnı şiş bir fotoğrafını paylaşmış altına da "Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim" notunu düşmüştü.

CANİNİN İFADESİ ŞOK ETTİ

Sezen Ünlü'nün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Polis cinayetle ilgili soruşturmayı derileştirdi. Kısa sürede yakalanan cinayet zanlısı Anıl Y.'nin Sezen Ünlü'yü kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Anıl Yolum katletti!



Sezen Ünlü öldüren kişinin dini nihaklı kocası Anıl Yolum olduğu öğrenildi! Anıl Yolum tutuklandı.

Anıl Yolum tutuklandı mı?

Sokak ortasından 16 yerinden bıçaklanarak öldürülen Sezen Ünlü'nün katili Anıl Yolum şu an tutuklandı.

Sezen Ünlü instagram adresinden yazdıkları kahretti!



Sezen Ünlü 20 saat önce instagram adresinden paylaştığı şarkı ve 8 gün önce instagramdan yazdığı "Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim" sözleri kahretti!

Sezen Ünlü öldürülme görüntüleri sokak ortası video görüntüleri yüreğimiz kaldırmadığı için paylaşamıyoruz!