Simpsonlar kimdir? Simpson kehanetleri gerçek mi? Amerikan Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump Korona virüs testinde pozitif çıktığını Twitter adreslerinden açıkladı. Bu da hemen akıllara Simpsonlar kehanetini getirdi.

Simpsonlar kimdir? Simpson kehanetleri gerçek mi? Amerikan Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump Korona virüs testinde pozitif çıktığını Twitter adreslerinden açıkladı. Bu da hemen akıllara Simpsonlar kehanetini getirdi. Özellikle son bir saat içerisinde gündeme bomba gibi düşen Trump Korona virüs testi pozitif çıkması sonucu Simpsonların geçmiş bölümünde Donald Trump’ı ölmüş göstermeleri ile ünlenmişti. Amerika’nın neredeyse en eski dizilerinden bir tanesi olan Simpsonlar, gerçekleşecek olayları daha önceden dizide yayınlaması ile ünlenmişti. 2002 krizi, Beyrut patlaması, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, kripto para ve daha pek çok gerçekleşen durum ile ilgili kehanetlerini sunan Simpsonlar, geçtiğimiz aylarda Donald Trump’ın ölümünü göstermişlerdi.



Bu durumdan rahatsız olmayan Donald Trump, bugün yaptığı açıklamada Korona virüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Bu da mevcut durumda The Simpsons yani Simpsonlar dizisinin geçmiş dönemde gösterdiği kehanetin gerçek olabileceğini ortaya koyuyor. Kim bu simpsonlar? Simpsonlar İllüminati mi?



TRUMP AİLESİ KORONA MI OLDU?



Donald Trump ve Melania Trump’ın Korona virüs testinin pozitif çıktığı Melania Trump resmi Twitter adresinden paylaşıldı. Her iki şahsın da Korona testinin pozitif çıkması henüz bir ay kadar öncesinde yayınlanan The Simpsons yani Simpsonlar dizisinin kehanetlerinden bir tanesininin daha gerçek olabileceğini gösteriyor. Simpsonlar geçmiş dönemlerde her gerçek olayı göstermeleri ve birkaç ay sonra dizide gösterdikleri tüm kehanetlerin gerçekleşmesi ile tanınıyor. İş bu durumda olunca insanlar bu konuda Simpsonların illüminati parçası olduğunu düşünebiliyor.



TRUMP VE SİMPSONLAR ARASINDAKİ BAĞLANTI NEDİR?



Bir taraf Amerika’nın en idealist Başkanlarından bir tanesi diğer taraf ise Amerika’nın en eski dizilerinden bir tanesi. Ancak her iki tarafında kendine göre derin bağlantıları var. Özellikle The Simpsons yani Sİmpsonlar dizisinin geçmiş dönemlerde sürekli olarak göstermiş olduğu kehanetler ve gerçekleşecek olaylar bölümleri insanın tüylerini ürpertiyor. Özellikle 27 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan bölümde Amerikan Başkanı Donald Trump’ın ölmesi milyonları Simpsonların üzerine çevrilmesine neden olmuştu. Donald Trump ise bu konuda kahkaha eder ve alay edercesine geçiştirmişti. Ancak bugün Melania Trump’ın resmi Twitter hesabından yapılan resmi açıklamaya göre her iki Trump bireyinin Korona virüs testinin pozitif olduğu belirtildi.



SİMPSONLAR KİMDİR?



Simpsonlar yani The Simpsons, Amerika’nın en eski çizgi dizilerinden bir tanesidir. Tüm dünyada hemen hemen herkesin bileceği üzere genellikle sarı çizgiler üzerine tasarımı yapılan Simpsonlar, insanların ne zaman öleceğini, ülkelerin ne zaman karışacağına ve sorunlu olayların ne zaman başlayabileceğine kadar bilebiliyor. Özellikle 2002 krizi, ikiz kulelerin vurulması, Irak’ın dağılması, Suriye’de savaşın başlaması, Obama’nın Trump’a karşı kaybetmesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı halkı davet edeceğini ve benzeri olayları göstermişti. Gösterimlerden sadece kısa bir süre içerisinde tüm olayların gerçekleştiği bilinen bir gerçektir. Amerika’nın en eski dizilerinden bir tanesi olan Simpsonlar kehanetlerine aralıksız devam ediyor.

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!