ATV’nin iddialı dizisi Maraşlı ilk bölümü ile seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Pazartesi akşamına damga vurunun dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor.

ATV’nin iddialı dizisi Maraşlı ilk bölümü ile seyircileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Pazartesi akşamına damga vurunun dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Kerem Atabeyoğlu, Saygın Sosyal, Cemil Büyükdöğerli, Serhat Kılıç, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici ve Sinem Akyol bulunuyor.

Maraşlı ve Mahur arasındaki destansı aşk hikayesinin işleneceği dizi de nefret, ihanet ve aile bağları gibi temalar ele alınıyor. Maraşlı dizisi ile ekran yolculuğunu sürdüren Sinem Akyol ise başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu, Saint Benoit Fransız Lisesi’nden mezun olmuştur. Ana dili gibi Fransızca konuşmaktadır. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra oyuncu olmaya karar vermiştir. Kahraman Özden Ajansa bağlı olarak projelerde yer almaya başlayan Sinem Akyol, güzel fiziği ve iddialı fotoğraflarıyla dikkat çekmektedir. 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen dizisiyle ilk kez ekran önüne çıkmıştır.

Oyunculuk alanındaki asıl çıkışını ise Afilli Aşk dizisiyle gerçekleştirmiştir. Doritos, İş Bankası, Beymen, Axa Oyak Sigorta ve Altınyıldız gibi firmaların reklam filmlerinde yer alan Sinem Akyol, kariyerinde hızla ilerlemektedir. Özellikle Altınyıldız katalog çekimlerindeki cüretkar pozlarıyla magazin basınında gündem olmayı başarmıştı. Maraşlı dizisininde ise küçük bir rol alacaktır. Maraşlı ve Mahur arasındaki ilişkinin başlangıç aşamasında yer alması bekleniyor. İstanbul’un tarihi semtlerinde çekimleri gerçekleştirilen dizi seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yüksek reyting oranları ile iddiasını ortaya koymayı başardı.