Şok, A101 ve BİM firması bu hafta sürpriz indirimlere yer açtı. Bim, A101 ve Şok marketlerinde ucuz indirimli ürünler öne çekildi.

Şok, A101 ve BİM firması bu hafta sürpriz indirimlere yer açtı. Bim, A101 ve Şok marketlerinde ucuz indirimli ürünler öne çekildi. Özellikle BİM, cuma yerine yarın bir değişikliğe gitti ve ucuz ürünleri yayınladı.



A101 Aktüel Ürünleri 30 Nisan 2020!



ALDIN ALDIN mottosu ile yola çıkan A101 AKTÜEL 28 Nisan ürün kataloğunu yayınladı! A101 her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerini sevindiriyor. A101 Aktüel 28 Nisan ürün kataloğu incelemek isteyenler için web sitemizde! Katalogda hangi ürünler var?





Yüzlerce ürünün yer aldığı A101 Aktüel 30 Nisan 2020 ürünleri için herkes sıraya girecek! Çok uygun fiyatları ve kaliteli ürünleri ile müşterilerini her zaman sevindiren A101 mağazaları, her hafta getirdiği yenilikçi ürünler ve çok uygun fiyatlarla müşterilerini hem sevindiriyor hem heyecanlandırıyor. Artık A101 mağazalarında alışveriş yapabilmek neredeyse mucize haline geldi. Biliyoruz ki burada alışveriş yapabilmek için önceliklerimizin farklı olması lazım. A101 Aktüel 28 Nisan 2020 ürünleri içerisinde neler var? Hemen inceleyelim!





BİM Aktüel 28 Nisan Ürünleri Neler?





BİM her hafta olduğu gibi 28 Nisan 2020 haftasında da aktüel ürünler kataloğu yayınladı. Artık bir moda haline gelen aktüel günler her market mağazasında uygulanır hale geldi. Bu akımı başlatan ise yine her zamanki gibi BİM mağazaları oldu. Yüzlerce indirimli ürünleri satın almak ve onları ilk gittiğiniz mağazada bulmak artık büyük bir mesele haline geldi. Özellikle teknolojik ürünlerin ucuz fiyatlardan satılıyor olması, diğer teknoloji mağazalarını kıskandırıyor. BİM mağazaları, yaptığı bu girişim hamleleri ile her zaman öncü haline gelir oldu. Genç kesimin dikkatini çeken nokta ise her zaman teknolojik ürünlerin diğer mağazalara göre neredeyse %30 ve %40 fark ile satılması.





BİM 28 Nisan 2020 Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Neredeyse dünyanın en büyük indirimlerinin yapılmaya başlandığı BİM mağazalarında her hafta müşterileri sevindiren ve neredeyse izdihama yol açacak ürünler yer alıyor. BİM 28 Nisan kataloğu incelemek ve kataloğun içerisinde yer alan ürünleri satın alabilmek artık neredeyse imkânsız hale geldi. Çünkü inanılmaz bir şekilde yapılan indirimler sayesinde her vatandaşımız satın almak istiyor. BİM 28 Nisan 2020 kataloğunda neler var? BİM aktüel ürünleri neler? Bu hafta BİM’de neler var? Eğer merak ettiğiniz bu soruların cevapları ise mutlaka haberimizin detayına bakmalısınız.



ŞOK, A101 ve BİM Mağazalarında Bu Hafta Neler Var?



A101 mağazalarında bu hafta bir ilk olarak gerçek 4K kalitesinde televizyon geliyor. TOSHIBA 58 inç ekranı ile gerçek 4K görüntüsünü bizlere sunabiliyor. Bu televizyona alternatif olabilsin diye, ELTON markalı televizyon geliyor. ELTON markası hem Çin malı hem de gerçek HD kalitesi ile geliyor. Bu bağlamda 4K “Benim için fazla olur” düşünceniz var ise ELTON tam olarak sizin aradığınız ürün olacak.



ŞOK Aktüel 29 Nisan Ürünleri Neler?





Ülkemizin her bir ilinde bulunan mağazaları ile toplam mağaza sayısını 7 bine çıkartan ŞOK mağazaları Türkiye’nin en kaliteli perakende marketçilerinden bir tanesidir. Bu hafta ŞOK 28 Nisan 2020 Salı günü katalog getireceği ürünler ise 16 Jant çocuk bisikleti Bisiklet çantası Snopy marka profesyonel oyuncu kulaklığı, Asonic marka bluetooth hoparlör, Bluetooth kulaklık, Oyuncu klavyesi ve Everest marka oyuncu Mouse ile ön plana çıkıyor.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!