İnanılmaz utanmazlık! Aleyna Çakır ve anneleri Gülay Uygun'un şüpheli ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ve abilerinin tehditleri devam ediyor. Uyuşturucu suçundan tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi önce Müge Anlı'yı ölümle tehdit etti ardından Ümi

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!
İnanılmaz utanmazlık! Aleyna Çakır ve anneleri Gülay Uygun'un şüpheli ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ve abilerinin tehditleri devam ediyor. Uyuşturucu suçundan tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi önce Müge Anlı'yı ölümle tehdit etti ardından Ümitcan'a yanlış yapan herkesi öldüreceğini söyledi!

Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğü videoları canlı yayında yayınlayan, hakkında pek çok şikayet olan ve Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun geçtiğimiz günlerde uyuşturucuya özendirmekten tutuklanmıştı.

Ümitcan Uygun'un ağabeyi tehditler yağdırdı!

Ümitcan Uygun'un ağabeyi sosyal medya hesabından Müge Anlı'yı ve Ümitcan'a tepki gösteren herkesi ölümle tehdit etti. Ümitcan Uygun'un ağabeyi daha öncede Müge Anlı'yı Ümitcan ve babası ile birlikte kameralar önünde tehdit etmişti.

Ağabey, Ümitcan Uygun'un Instagram hesabından Müge Anlı ve Ümitcan Uygun hakkında yazan herkesi ölümle tehdit etti.

Ümitcan Uygun'un ağabeyi sosyal medyadan, "Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın! Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek. Yazan baba yürekliler var, hepinizi keserim. Bana öyle kabadayılık yapmayın. Ümitcan'ın hakkını kimseye yedirtmeyeceğim. Herkes canıyla da olsa alacak. Göreceksiniz, ağabeyi onu yalnız bırakmıyor" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar;