İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma yasağı bugün saat 20. 00'ı gösterdiğinde tüm Türkiye'de uygulamaya konuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma yasağı bugün saat 20.00'ı gösterdiğinde tüm Türkiye'de uygulamaya konuldu. Vatandaşlar evlerine yetişmek için çok yoğun çaba harcarken birçok vatandaş ise toplu taşımaların çok dolu olması ve yetişmemesi nedeniyle evlerine 20.00'dan sonra girebildi. Bazı vatandaşlar bu nedenle ceza yediklerini sosyal medyada açıklarken, bazı vatandaşlar ise evlerine yetişmek için özel araçlarını kullandıklarını belirtti.

Yasak Yarın Sabah 05.00'da Bitiyor!


Bugün gece 00.00'dan sonra yasaklar bitmeyecek. Yarın sabah 05.00'a kadar devam edecek olan sokağa çıkma yasağında sadece belirli meslek gruplarında çalışanlar sokağa çıkma yasağından etkilenmiyor. Vatandaşların Pazartesi 05.00'dan itibaren ise Türkiye'nin dört bir yanında sokağa çıkmasına izin verilecek ve Pazartesi gününden itibaren hafta içerisinde yasak aksi belirtilmediği sürece uygulanmayacak.