Türkiye bu vaheti konuşuyor! Sokak ortasında kadını döven kişinin kimliği belli oldu! Samsun Canik'te öldüresiye dövülen kişinin ismi İbrahim Zarap olduğu öğrenildi! İbrahim Zarap daha önce de defalarca kadını öldüresiye dövdüğü ortaya çıktı! Sokak ortas

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar
Türkiye bu vaheti konuşuyor! Sokak ortasında kadını döven kişinin kimliği belli oldu! Samsun Canik'te öldüresiye dövülen kişinin ismi İbrahim Zarap olduğu öğrenildi! İbrahim Zarap daha önce de defalarca kadını öldüresiye dövdüğü ortaya çıktı!

Sokak ortasında dövülen kadının kardeşi Rümeysa konuştu!

Rümeysa isimli kız "Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam.O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim.Ne olur yardım edin.İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı.Videoda sokak ortasında küçücük bi çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM" dedi ve onu bu hale sokan kişiyi açıkladı!

Son Dakika Darp edilen kadın yaşıyor, sağlık durumu iyi!



Darp edilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu ve bilincinin açıldığı sağlık çalışanı tarafından aktarıldı!



Son Dakika İbrahim Zarap tutuklandı!



Adalet Bakanı Abdulhamit Gül İbrahim Zarap isimli aşağılık kişinin tutuklandığı ve yaptıklarının yanına kar kalmayacağını açıkladı!

İşte akıl almaz görüntüler!



İbrahim Zarap kimdir?

İbrahim Zarap, çocuğunun yanında öldüresiye eşine şiddet uygulamasıyla gündeme geldi! İbrahim Zarap sosyal medyada duyuldu. "Allah herkesin gönlüne göre değil niyetine göre versin" hesabında küfürlü sözler dikkat çekti! Sosyal medya hesabı ibrahim_zarap olan kişi her yerde aranıyor!



İbrahim Zarap tutuklandı mı?

İbrahim Zarap ilk olarak Samsun'da kadına şiddet uyguladığı yerde gözaltına alındı! İbrahim Zarap bu gece tutuklanması bekleniyor!

Kaymakamlıktan Samsun'da eşini döven adamla ilgili açıklama!

Canik Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre "Kadının hayatı tehlikesi yok. Kadının annesi, babası ve çocuğu polis merkezinde bulunuyor. Şahıs gözaltına alındığı ifade edildi!

Canik Belediye Başkanından açıklama var!

Canik Belediye başkanı "Saldırıya uğrayan annenin durumu iyi. Yavrumuz da uzmanların elinde gözlem altında. " açıklamasında bulundu!

Zehra Zümrüt Selçuk'tan sert açıklama!



Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Seçluk, Samsun'a E.M. isimli kadına tüm sosyal hizmet modelleri ve psikososyal destek sağlanacağını duyurdu!

Son Dakika İbrahim Zarap'la ilgili yeni bilgi!



İbrahim Zarap'ın daha önce de cezaevine girdiği ve Samsun T Tipi kapalı açık cezaevinde kaldığı öğrenildi!