Sol Yanım Serra kimdir? Sol Yanım Özge Yağız kimdir? Yakında başlayacak olan sükseli reklamları ile tanıtımı yapılan ve duygusal bir gençlik aşk dizisi olan Sol Yanım dizisind Öyle bir karakter olacak ki. .

Sol Yanım Serra kimdir? Sol Yanım Özge Yağız kimdir? Yakında başlayacak olan sükseli reklamları ile tanıtımı yapılan ve duygusal bir gençlik aşk dizisi olan Sol Yanım dizisind Öyle bir karakter olacak ki.... Sol Yanım Serra dizisinde Özge Yağız Adeta Yemin dizisinden sonraki kariyerini tamamlayacak. Peki çok sevien başarısına imzasını atabileceğimiz Sol Yanım Serra yani Özge Yağız'ı tanıyalım. Peki Özge Yağız2ın sevgilisi kim? Özge Yağız sevgilisi de ünlü mü?

Sol Yanık Serra'sı aslında çok fakir bir aileden gelen bir genç kız olacak karşımıza çıkacak. Kendisine sunulan zengincilik oyununu oynayacak olan serra okula Limuzin arabalarla gelip çıkışta ise bir otele gidip orada işçilik yapacaktır. Kendine çok güvenen Sol Yanım Serra annesine bakmakta ve Selim ile birlikte kutlusoy ailesinin sırlarını da taşımakta olacaktır.

Çok Kısa bir süre içinde başlayacağı bilinen ve binlerce kişinin merakla beklediği Sol Yanım dizisi gençlik dizisi olarak bizlerle birlikte olacak olup,  tüm dikkatleri üzerinde topladı. Özellikle de sol yanım dizisi başrol oyuncuları ile çok merak edilirken, en merak edilen isimlerden olan Sol Yanım Serra yani Özge Yağız, herkesin yüreğini yakacak.  Yemin dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan daha sonra Sol Yanım dizisinin başrol Serra karakterine Can verecek olan Özge Yağız, Serra karakterine bir gözatacak olursak kendinden emin bir genç kızı göreceğiz.



Sol Yanım dizisi daha önce kendi başına ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesine bakmakta olan Serra'yla Kutlusay ailesinin veliahtı Selim'in tanışması ile başlayacak. Serra ve annesinin ne kadar mütevazi ne kadar alt klasmanda olan yaşamına karşın çok başarılı bir öğrenci olan Serra'nın burslu okuduğu bilinirken,  Selim'in de zengin çocuğu olarak karşımıza çıktığını görmekteyiz. Selim karakteri kendi üniversitelerinde adeta zorla gönderilmiş ve okmaktadır.  Ve bu ikili Yani Sol Yanım Serra ile Sol Yanım Selim Kuzey Üniveritesinde şaibeler sonrasında tanışacaktır.

Bir zorlu aşk hiayesinin konu eindiği dizi de Sol Yanım Serra yani Özge yağız güzelliği ile kendinden söz ettireceğe benzemekte iken, dizi deki diğer oyuncularında eminiz ki bu başarılı oyuncuya katacağı tecrübeler olacaktı.


Özge Yağız sevgilisi kim?


Güzeler güzeli oyuncu Özge Yağız'ın sevgiliside çok merak ediliyor. Sol yanım Serra'sı Özge YAğız bir önceki oynadığıYemin dizisindeki partneri ile sevgili . Yani Özge Yağız'ın sevgilisi gerçek hayatta Gökberk Demirci ile yani yemin dizisindeki partneri ile bir ilişki ilişkiye sahip

Özge YAğız hakkında


23 yaşında olan Özge yağız henüz genç yaşınarağmen tüm ülkenin gönlünde başarısı il taht kurmuştur. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, şimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan'a hayat veren Özge, bu diziden sonra Star TV de yayınlanacak Sol Yanım adlı dizisinin oyuncu kadrosunda kendine yer buldu